Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is szomorú azért, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szomorú azért, mert nincs aki szeresse?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok.

Lehet, hogy gáz, amit írok, de szerintem szerelem nélkül olyan üres az ember élete. :(

2013. szept. 27. 20:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Igen, de nem állandóan, mert akkor már kiugrottam volna a tizedikről. Most se ezen gondolkodtam erre eszembe juttatod, hát köszi...

17L

2013. szept. 27. 21:04
 22/26 anonim ***** válasza:
Igen én is szomorú vagyok miatta. De majd talán a következő életben szépnek születek és akkor megtudom milyen egy normális élet. Ezt meg már csak kihúzom valahogy. 26F
2013. szept. 27. 21:13
 23/26 R.Speltzer ***** válasza:
Folyton,a nap 24 órájában. Egyébként Üdv a klubban. :(( Hát igen..És azért is iszonyú szomorú vagyok,hogy nincs senki,akit én is szerethetnék.Tulajdonképpen azt sem tudom mi az. Valószínűleg a nagyszerű családi háttér tette ezt.Egész gyerekkoromban soha nem szeretett senki,ez a mi családunkban nem volt divat,így tehát felvettem én is ezt a tradíciót. Igen ám,ahogy telt az idő kb 16 éves koromtól kezdtem rájönni,hogy én nem ilyen vagyok.Nekem vannak érzelmeim.Bár ezt sose fogja megtudni senki... És igen ebből adódóan már a szerelem sem adatik meg nekem,kinek kell egy élő emberi roncs.? Senkinek. Hát ez van...
2013. szept. 27. 21:27
 24/26 Szergej55 ***** válasza:
Passzolok.
2013. szept. 27. 21:35
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem. Én magamat is tudom szeretni.
2013. szept. 27. 22:20
 26/26 anonim ***** válasza:

Igen :(

20/L

2013. szept. 29. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!