Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szomorú azért, mert nincs aki szeresse?
Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok.
Lehet, hogy gáz, amit írok, de szerintem szerelem nélkül olyan üres az ember élete. :(
2013. szept. 27. 20:28
3/26 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz :/ én csak 16 vagyok szóval tuti megkapom most majd hogy én ugyan mit tudhatok erről, de nagyon rossz amikor megyek az utcán és mindenhol szerelmes párokat látok én meg egyedül sétálok el mellettük :(
8/26 anonim válasza:
Előfordul, hogy rám tör ez, igen.
10/26 anonim válasza:
# 3 Te ugyan mit tudhatsz erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!