Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mihez kezdjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bady98 kérdése:

Szerintetek mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
a volt barátomat szeretem úgy érzem de nagyon sokszor csalódtam benne 10 hónap alatt mióta együtt voltunk... kb másfél hete szakítottam vele .. és megtetszett egy fiú akinek van barátnője de úgy vettem észre én is megtetszettem neki pedig.. és eközben én meg voltam nagyon kavarodva és nem tudtam miket cselekszem és összejöttem egy volt osztálytársammal aki általánosba osztálytársam volt... így utólag rájöttem hogy nem szeretem és nem akarom vele folytatni 5 napja vagyok vele.. de nem érzek iránta semmit és nagyon megfontolatlanul cselekedtem, és a volt barátommal szeretnék lenni végérvényesen nem érdekel hányszor bántott meg én szeretem! más nem érdekel.. de hogyan szakítsak a sráccal? holnap lesz a szülinapja de úgy érzem még ne tudnám megtenni ma a szakítást ... nem tudnám elküldeni ilyen módon nem azért mert érzek valamit iránta csak nem akarok bunkónak tűnni.. mit tegyek ? segítsetek légyszi előre is köszönöm :)

2013. szept. 24. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Őszinteség a legszebb ajándék amit adhatsz.
2013. szept. 24. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Szépen megkavartad az életedet.A volt barátod kell,de közben egy másik fiú tetszett meg,akinek van barátnője.Végül összejöttél egy harmadik fiúval.

A megoldás,ha leülsz a fiúval beszélni,és elmondod neki,hogy nem érzel semmit.Inkább most,mint később.

2013. szept. 24. 13:07
 3/4 anonim ***** válasza:

remélem nem szexeltél ezzel a szerencsétlen sráccal.

am igen öszinteség.

mond el neki, és maradj egy ideig egyedül! az a legjobb amit tehetsz, hogy túltedd a dolgokon magad.

nincs értelme kapcsolatokba menekülni, amíg másra vágysz belül.

adj időt magadnak...ennyi.

és ne szívasd a pasikat, látod, hogy neked sem kellenek.

2013. szept. 24. 13:12
 4/4 A kérdező kommentje:
nem szexeltem vele. köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 24. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!