Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Miért nem engedi?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és az anyukám nem engedi meg, hogy járjak egy fiúval, pedig már régóta beszélek vele..és nagyon szeretem..nos, nem volt még barátom, de ezt a srácot eszméletlenül szeretem, mit csináljak? Miért nem engedi? értem én tanulással foglalkozzak, meg minden..de ha egyszer szeretem

2013. szept. 23. 10:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Erre nem lehet értelmes választ írni.

Sok sikert.

2013. szept. 23. 10:59
 2/13 anonim ***** válasza:
Talán nem akarja, hogy 16 évesen gyereket szülj.
2013. szept. 23. 11:01
 3/13 A kérdező kommentje:
Akkor kérdezem, azt hogy mondjam mondjam el neki, ha a sráccal járni fogok?:D félek mit mond..:ddd
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom félt és jót akar neked, hogy inkább tanulj. Szerintem bizonyíts neki, legyenek jó jegyeid, lássa, hogy tanulsz, és amikor sok-sok jó jegy összejött, mondd el neki, hogy azért csináltad, hogy lássa, így is komolyan veszed a tanulást, de engedje meg, hogy találkozgass azzal a fiúval.
 5/13 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudunk a srácról! Így miként vársz választ? Szerinted, MI honnan tudjuk, miért nem engedi? Anyucit kellene megkérdezned!

Talán be kellene bizonyítanod neki, hogy érett, okos, intelligens lány vagy, de ez minden bizonnyal még nem sikerült...

Hogy érted, hogy "régóta beszélek vele"? Ennek olyan netes szaga van. Nyilván nem szoktunk bízni valakiben, akit még csak így ismerünk... Lehet a srác sokkal idősebb (erről sem tudtunk meg semmit), és anyuci feltételezi, hogy téged senmmibe vesz, csak a puncid kell neki, és ezért cukiskodik veled.

2013. szept. 23. 11:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát mondanám, hogy próbáld meg elmagyarázni anyukádnak, hogy már elég érettnek érzed magadat egy kapcsolathoz, de az írásod alapján, és ebből a kérdésből arra következtetek hogy nem, nem vagy elég komoly egy kapcsolathoz. Inkább a tanulással foglalkozz.
2013. szept. 23. 11:03
 7/13 A kérdező kommentje:
2 válaszoló :DDD.... most nevetek..képzeld el nem vagyok se befolyásolható, se bolond..a szex nem játszik szerepet a kapcsolatba..ebbe nem..18 éves koromig biztos nem.
2013. szept. 23. 11:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Na akkor meg lehet ezért nem engedi, mert a srácok nem szeretnek 3 évet várni a szexig :)
2013. szept. 23. 11:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Itt igazából az a kérdés, hogy miért kérsz erre engedélyt...
2013. szept. 23. 11:07
 10/13 anonim ***** válasza:

2. válaszadó

Akkor ezt mondd el anyukádnak is, hogy ne izguljon, nem akarsz 18 éves korod előtt lefeküdni senkivel.

Lehet, ha őszintén beszélgetnél édesanyáddal, megbízna benned, és nem féltene ennyire.

Nekem is van egy 14 éves lányom, és mindent megdumálunk. Sőt én mondtam neki, hogy nyugodtan járhatna már valakivel, csak tudnia kell hol a határ. De azért örülök, hogy ő még nem tart ott. :)

2013. szept. 23. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!