Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 15 éves lányok, nektek már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lányok, nektek már volt olyan hogy azt mondtátok barátnőnél alszotok de máshol voltatok?

Figyelt kérdés
pl barátotoknál vagy ilyesmi... ha igen akkor mi lett a vége?

2013. szept. 22. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Volt! Úgy meg lettem baszva, hogy egy hétig apró szöget szartam. 13/L
2013. szept. 22. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:

xDDD

2013. szept. 22. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyan 15 évest aki azt mondta barátnőnél lesz és az a barátnő egyedül volt mert szülei elutaztak eljöttek a buliba és jól bebasztak.
2013. szept. 22. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:

A következő nap meg évzáró volt nekik :D

Szülei nem jöttek rá.

2013. szept. 22. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Ismerek sok ilyet, volt aki "csak" bulizni ment barátnőzés helyett, volt aki egy 32 éves nős férfival dugatta magát.
2013. szept. 22. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen....nem egyszer megtettem 2 éve!

Nagyon szerelmes voltam! Meg is érte meg nem is! Nagyon szép emlékeim vannak de rossz is hogy már nem az enyém a fiu :(

2013. szept. 23. 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Rokonom csinált ilyet 13-14 évesen. Szerintem gusztustalan dolog volt az, hogy hazudott az édesanyjának, hogy a barátnőjénél alszik, mikor sunyiban ott ba.szatta magát a pasijánál. Letagadnám, hogy a rokonom..
2014. márc. 30. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!