Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tud/tudott egyből az első együttlétről az anyukátok, vagy utólag mondtátok el?
Nézd, nagyon nem mindegy, hogy ez mikor történik meg, vagyis a lány mennyi idős. Ha 15 éves, mint te, akkor anyukád joggal aggódik, meg fél, hogy még korai. Mindenesetre ha rákérdez, én azt mondanám, ne hazudj neki, ne tagadd le. Ha nem kérdez rá, akkor maximum nem szellőzteted.
Az én esetem nem releváns a tiédhez képest, mivel én kifejezetten későn, már felnőtt nőként és nem tiniként veszítettem el, és nem éreztem úgy, hogy ezt az édesanyámmal szükséges közölnöm.
Én is 15 voltam és a mai napig nem téma ez nálunk. Nem kérdezte, nem mondom.
L19
én 19 voltam és nem mondtam el anyukámnak nem kérdezte és azóta sem volt soha téma
24/L
Én azt tudom neked mondani, ha rákérdez, akkor semmiképp se hazudj. Ez fontos!
Az én anyukám 23 éves koromban kérdezett rá, amikor az akkori barátommal voltam. Róla tudott először. Meg is mondtam. bár meg is bántam.
A szüzességemet 19 évesen vesztettem el. Nem tudott róla hogy akkor már volt barátom. Nem éreztem azt, hogy közölnöm kell vele.
Mai napig nem tudja, hogy mikor is vesztettem el.
A férjemet 5 hónap járás után mutattam be. Senki más pasit nem ismert:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!