Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, fiúk nektek ez hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk nektek ez hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Hol vagyok?- kérdeztem magamtól, s valaki átkarolt. Egy pillanatra megremegtem, menekülni akartam, de a testem nem mozdult. Szinte teljesen beletörödtem, hogy akár a legrosszabb dolog is történhet velem. Azonban váratlanul egy nagy csókot kaptam az arcomra, és a karok elengedtek. Megfordultam, és TE voltál ott. Melegség öntötte el szívemet, amelyből neked is adni akartam, ezért egy apró csókot nyomtam piros ajkaidra. S ekkor már tudtam, hol vagyok: Egy álomban veled, amelyből soha nem akarok felébredni.

Kort és nemet is írjatok:)) Mi a véleményetek erről? Mindenre kíváncsi vagyok (+,-) :)

2013. szept. 22. 14:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Oh, értem. Köszönöm az eddigi válaszokat. Még jöhetnek:)
2013. szept. 22. 14:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik :)) 16/F
2013. szept. 22. 14:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Ügyes, csak így tovább!:)
2013. szept. 22. 17:51
 14/19 anonim ***** válasza:

sok nem derül ki belőle. ez akár a Szórakozás kategóriába is mehetett volna...

Egy kicsit lapos és amolyan "minden második ember tud ilyet írni" típusu. De gondolom nem szakmai vélményt kértél, ha ebbe a kategóriába tetted ki a kérdésedet :)

szóval + neked ;)

2013. szept. 22. 18:48
 15/19 anonim ***** válasza:

L/

(utolsó voltam)

2013. szept. 22. 18:48
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igazából a szerelmemnek szeretném ezt odaadni. Gondoltam a kategóriából kiderült:))
2013. szept. 22. 18:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha nagyon kritikat akarok irni akkor nekem egy kicsit furi volt a "Szinte teljesen beletörödtem, hogy akár a legrosszabb dolog is történhet velem", nem tom miert csak az nekem egy kicsit tul hirtelen ebbe a rovid tortenetbe es tul eros a boldog es szerelmes hangulatba. De ne szedd ki, mert bar en szinonimaval irtam volna (foleg a beletorodott szot ) , de vegulis illik bele, es nem is ertek hozza, csak sokat szoktam olvasni(ilyesmi hanulatuakat), de lehet h valakinek meg teljesen beleillik.

De maga a kis tortenet reszlet vagy minek nevezzem, meg a hangulat is tetszett :)

Szerintem sokat olvasolm legalabbis ez latszik az irasodonn:D

Es nem hanyinger ahog elottem irtak:)

15/L

2013. szept. 22. 19:15
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, de nekem nem tetszik. Egyszerűen csak nem fogott meg, de a kedveskedés nagyon jó ötlet. Biztos örülni fog a párod!:)

2013. okt. 6. 19:54
 19/19 anonim ***** válasza:
L/17 voltam
2013. okt. 6. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!