Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk nektek ez hogy tetszik?
Hol vagyok?- kérdeztem magamtól, s valaki átkarolt. Egy pillanatra megremegtem, menekülni akartam, de a testem nem mozdult. Szinte teljesen beletörödtem, hogy akár a legrosszabb dolog is történhet velem. Azonban váratlanul egy nagy csókot kaptam az arcomra, és a karok elengedtek. Megfordultam, és TE voltál ott. Melegség öntötte el szívemet, amelyből neked is adni akartam, ezért egy apró csókot nyomtam piros ajkaidra. S ekkor már tudtam, hol vagyok: Egy álomban veled, amelyből soha nem akarok felébredni.
Kort és nemet is írjatok:)) Mi a véleményetek erről? Mindenre kíváncsi vagyok (+,-) :)
sok nem derül ki belőle. ez akár a Szórakozás kategóriába is mehetett volna...
Egy kicsit lapos és amolyan "minden második ember tud ilyet írni" típusu. De gondolom nem szakmai vélményt kértél, ha ebbe a kategóriába tetted ki a kérdésedet :)
szóval + neked ;)
Ha nagyon kritikat akarok irni akkor nekem egy kicsit furi volt a "Szinte teljesen beletörödtem, hogy akár a legrosszabb dolog is történhet velem", nem tom miert csak az nekem egy kicsit tul hirtelen ebbe a rovid tortenetbe es tul eros a boldog es szerelmes hangulatba. De ne szedd ki, mert bar en szinonimaval irtam volna (foleg a beletorodott szot ) , de vegulis illik bele, es nem is ertek hozza, csak sokat szoktam olvasni(ilyesmi hanulatuakat), de lehet h valakinek meg teljesen beleillik.
De maga a kis tortenet reszlet vagy minek nevezzem, meg a hangulat is tetszett :)
Szerintem sokat olvasolm legalabbis ez latszik az irasodonn:D
Es nem hanyinger ahog elottem irtak:)
15/L
Szia!
Ne haragudj, de nekem nem tetszik. Egyszerűen csak nem fogott meg, de a kedveskedés nagyon jó ötlet. Biztos örülni fog a párod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!