Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segítség mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki azt mondta a legjobb barátnőmnek hogy tetszek neki a barátnőm átmásolta fb.-n hogy mit irogattag és a srác olyanokat írt hogy sírvafakadtam és bele is szerettem. Most meg azt mondja mégsem tetszek és nem is akar velem járni. Aztán azt mondta a b.nőmnek hogy megkérdezni tőlem egyik szünetben aztán mégsem kérdezte meg és úgy döntöttem elegem volt én nem fogok a térde elé leborulni és könyörögni hogy járjon velem de mégis jó lenne ha összejönnénk.

2013. szept. 21. 16:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Lépj le facebookról és olvass inkább könyvet. Hidd el, jobban jársz.

Hagyd békén a srácot. Barátnődnek pedig mondd meg, hogy legközelebb ne vállalja a kispostás szerepet, hanem tanácsolja az illetőnek, hogy keressen meg és intézze el veled a dolgot személyesen, mint ahogy a nagy kisfiúk és nagy kislányok szokták.

2013. szept. 21. 17:49
 2/2 A kérdező kommentje:
már mondtam a barátnőmnek mert én is jobban szeretem magam intézni az ügyeimet!!! és köszi de nem tudom hogy jó döntés e hagyni a srácot :D :///
2013. szept. 21. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!