Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék? Barátnö visszasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Barátnö visszaszerzés. Több lent

Figyelt kérdés
Sok dolgom volt az elmult 1 honapban, és nagyon elhanyagoltam barátnömet, nem foglalkoztam vele, nem törödtem stb.. próbáltam, de kevés idöm volt rá.. 1 hete kidobott azzal az indokkal, hogy megvaltoztam, nem torodok vele, stb.. probaltam megbeszelni vele, hogy en szeretem, de nem.. tegnap egy csokor rozsaval terden allva konyorogtem neki, hogy probaljuk meg ujra, azt mondta, hogy ha elfogadja reményt kelt, ha nem, akkor meg megbánt.. konyorogtem neki hogy megegyszer probaljuk meg, de nem, mert ugyse olyan lenne mint az elejen.. aztan kiderult, hogy ö már kavar egy masik palival. mar van mas valakije, de azt is mondta, hogy o meg szeret, de mar nem ugy... szerintetek még van esély arra, hogy ujra összejöjjünk? mit tehetnék? hagyjam a fenébe? nagyon szeretem az a baj.. (helyesirasert bocsanat, telefonrol irtam.)

#szerelem #baratno visszaszerzes
2013. szept. 21. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Jelentkezz az idegenlégióba.Csináld végig a kiképzést majd egy harci területről küldj neki képet

Alá pedig írd,ha visszaértsz szeretnél vele beszélni.

Majd ha túléled

akkor elmondod neki,hogy ezt azt éltél túl.Még mindig szereted stb..

2013. szept. 21. 12:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha máris kavar az azt jelenti h már régen lemondott rolad, vagy egynetalán nem jelenttettél neki semmit se. Vagy már kavart korábban is mikor még veledvolt.

Hagyd.

2013. szept. 21. 12:10
 3/4 A kérdező kommentje:
ez még jó ötlet is, csak egy a baj , hogy még tanuló vagyok:D
2013. szept. 21. 12:11
 4/4 A kérdező kommentje:
12:10-es: koszonom valaszod, lehet, hogy az lesz .. jo hosszu ido, hogy lemondjak rola.. csak az a baj, hogy elso szerelem, elso sex, stb stb.. nekem is meg neki is..
2013. szept. 21. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!