Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, kire hallgassak?
Még tél elején megismerkedtem egy lánnyal, jól alakult, majdnem összejöttünk, de végül elbaltáztam, túl nyálas lettem, és kiszeretett belőlem. Barátok maradtunk, aztán összevesztünk és végül békében váltunk el. Azóta eltelt jó pár hónap és nem beszéltünk.
Az a helyzet, hogy nagyon hiányzik, és szeretném őt visszaszerezni. Tudjátok, rengeteget tanultam tőle és belőle, és sokat változtam, már más vagyok, jobb férfi. Azóta rengeteg lánnyal ismerkedtem meg, akik nagyon tetszenek, és akikkel jól is alakulna a dolog, de egyre csak rá gondolok és nem tudok mást megszeretni, hiába lenne kölcsönös a vonzalom.
Néhány barátom szerint írjak neki, és beszélgessünk újra, mások azt mondják, ne szaladjak olyan szekér után, ami úgysem vesz fel, megint mások azt tanácsolták, hogy várjak egy évet, addig még többet változom, és ezt még jobban érzékeli majd az említett hölgy, édesanyám pedig azt mondja, ha mégis ő az, akit hozzám rendeltek a fentiek, akkor majd úgy is (évek múltán) újra összesodor minket a sors.
Bennem egyrészt munkálkodik, aki mer az nyer gondolat, hogy cselekednem kell, mert lehet elszalasztom, ugyanakkor kényelmes volna inkább nem kockáztatni, és hagyni, aztán lesz, ami lesz, és ez idő alatt hátha találok mást, vagy pedig tényleg, valahogy újra egymásra találunk.
Azt is mondták, hogy úgy felejthetem el őt, ha találok valaki mást, de addig nem tudok mást megszeretni, amíg őt el nem felejtem, szóval ördögi kör...
Ti mit tanácsoltok? Értelmes, érett válaszokat szeretnék kapni, előre is köszönöm! : )
Ez még nincs lejátszva, szóval én azt mondom neked, hogy próbálkozz.
Mondd el neki és bizonyítsd be, hogy megváltoztál. Bár azt csak te tudod, hogy mi(k) az(ok), ami(ke)t ő kifogásolt benned, de ha már tényleg változtak a dolgok, akkor mindenképpen érdemes lenne újra próbálkoznod nála.
Ha mást választ és meg se próbálod, akkor ott lesz mindig benned a tüske, hogy ott lett volna a lehetőség (talán) és te meg se próbáltad visszaszerezni őt.
Ha elutasít, akkor sincs vesztenivalód. Akkor még mindig ott van a lehetőség, hogy találj mást.
Hajrá, sok sikert!
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!