Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan dönthetem el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan dönthetem el, hogy most éppen mit gondol?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, aki történetesen az osztálytársam is lett.Hozzá foghatóan gyönyörű, és aranyos lányt életemben nem láttam.Viszont azt kell tudni róla, hogy nem igazán tudja, hogy mit akar, legalábbis abból, hogy néha hozzám se szól,máskor meg többször is megölel egy nap azt nem tudom hova tenni.Most mégis mit gondoljak?Vele kelek, és vele fekszem le minden nap(gondolatban persze), és már egyszer beszélem is neki az érzéseimről.Előszőr inkább nem felé, utána meg igen felé hajló választ adott, akkor se tudtam, hogy most mit tegyek.Tanácsot szeretnék kérni, már nem birom nélküle.Lépjek, vagy ne?

Kérlek titeket hogy normális válaszokkal segítsetek :)

2013. szept. 20. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Hívd el vhová, ne csak az iskolában nyomulj. Ha eljön az jó jel, ha nem, akkor nem akar.
2013. szept. 20. 17:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk gondoltam erre, hogy osztálytárssal járás azmegmilyenmár, stb., de sajnos nem találtam hozzá hasonló lányt,pedig elég sok helyre járok, sok mindenkit ismerek...
2013. szept. 20. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Legyél férfi, hívd el valahova. Egy bizonytalan csajnak magabiztos srácra van szüksége.
2013. szept. 20. 18:10
 4/6 A kérdező kommentje:
El is hívtam ma este.Viszont olyan válaszolat adott, amit nem tudok mire véllni.Ha írsz egy privátot elmondom pontosabban.
2013. szept. 21. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
hát igen, ilyenek a nők, továbbra is bizonytalanságban tart, bár nem szándékosan, ez náluk ösztönből jön. Csak legyél határozott, és hamarosan majd adja magát.
2013. szept. 21. 16:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Bàr màr az is megfordult a fejemben, hogy pap leszek, ha elutasìt.A bizonytalansàg a legszarabb èrzès a vilàgon.
2013. szept. 21. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!