Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondol ez a csaj?

Figyelt kérdés

A barátom ismerkedett egy lánnyal mág előttem. Ennek lassan 3 éve. Egy hátig ismerkedtek, de állítása szerint még csak csók sem történt. Aztán megismert engem és már 2,5 éve együtt vagyunk. 2 éve egy nyéri bulin ott volt a lány is, és egy közös ismerősük odahívta hozzánk, előtte még mondta a közös ismerős a barátomnak, hogy miért nem köszön neki, ha látja. Köszöntek egymásnak, a lány végig méregetett engem, aztán tovább mentek a közös ismerőssel és hívott minket is, de nekem nem volt sok kedvem menni, így maradtunk. Azóta egyszer találkoztunk még a lánnyal és akkor is akkorát ráköszönt a barátom, hogy meglepődtem. Most azon buktam ki, hogy egy közös képünket belájkolta a lány. Miért teszi ezt? Meg miért méregetett?

Olyan érzésem van, hogy ebből "háború" lesz. :D Persze csak viccelek, de nem tudom mit gondoljak.

2013. aug. 12. 19:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Erzsike, te vagy az?
2013. aug. 12. 20:01
 2/13 szolnoki.dia válasza:
kérdezted tölle,hogy mit akar ????vagy,hogy miért csinálja?
2013. aug. 12. 20:02
 3/13 anonim ***** válasza:
Várjál, megkérdezem a varázsgömbömet ő bele lát ismeretlen, anonim emberek fejébe még a távolból is!
2013. aug. 12. 20:02
 4/13 anonim ***** válasza:

"Egy hátig ismerkedtek, de állítása szerint még csak csók sem történt."

Ezt tökéletesen megértem. Egy háton bizony nehéz csókolózni. Esetleg egy hátságon. Azon érdemesebb megpróbálni.

2013. aug. 12. 20:03
 5/13 A kérdező kommentje:
Haha. :D Bocs, néhány helyen elgépeltem. De szerintem egész érthető, és vannak itt nálam analfabétább emberek is. ;)
2013. aug. 12. 20:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Én sem ismerem a csajt, de lehet, hogy jobb is neki. :) Csak tippeket kérek, hogy hátha volt valaki hasonló helyzetben, akár a lányéban, akár az enyémben.
2013. aug. 12. 20:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a hátad mögött d*gtak mint a nyulak
2013. aug. 12. 20:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Az élet nagy problémái...
2013. aug. 12. 20:39
 9/13 A kérdező kommentje:
Csak egy a sok közül.
2013. aug. 12. 20:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Irigylem a mocskosul hatalmas problémáidat! Pont az ilyen nők miatt sajnálom kicsit a férfiakat.

ÚRISTEEEEEEEEN, lááááájkolta a közös képeteket...:o Jesszus, köszönt neki a barátod!!!!! Micsoda háború. Már csak egy jó casus belli kell és indulhat is.

2013. aug. 12. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!