Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondol ez a csaj?
A barátom ismerkedett egy lánnyal mág előttem. Ennek lassan 3 éve. Egy hátig ismerkedtek, de állítása szerint még csak csók sem történt. Aztán megismert engem és már 2,5 éve együtt vagyunk. 2 éve egy nyéri bulin ott volt a lány is, és egy közös ismerősük odahívta hozzánk, előtte még mondta a közös ismerős a barátomnak, hogy miért nem köszön neki, ha látja. Köszöntek egymásnak, a lány végig méregetett engem, aztán tovább mentek a közös ismerőssel és hívott minket is, de nekem nem volt sok kedvem menni, így maradtunk. Azóta egyszer találkoztunk még a lánnyal és akkor is akkorát ráköszönt a barátom, hogy meglepődtem. Most azon buktam ki, hogy egy közös képünket belájkolta a lány. Miért teszi ezt? Meg miért méregetett?
Olyan érzésem van, hogy ebből "háború" lesz. :D Persze csak viccelek, de nem tudom mit gondoljak.
"Egy hátig ismerkedtek, de állítása szerint még csak csók sem történt."
Ezt tökéletesen megértem. Egy háton bizony nehéz csókolózni. Esetleg egy hátságon. Azon érdemesebb megpróbálni.
Irigylem a mocskosul hatalmas problémáidat! Pont az ilyen nők miatt sajnálom kicsit a férfiakat.
ÚRISTEEEEEEEEN, lááááájkolta a közös képeteket...:o Jesszus, köszönt neki a barátod!!!!! Micsoda háború. Már csak egy jó casus belli kell és indulhat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!