Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti nektek volt már ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nektek volt már ilyen? Többi lent

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy félek h a barátnőm befog rúgni egyszer, és megcsal, persze erre nem adott okot, beszéltünk már erről, de mondta h olyan helyen nem fog berugni ahol vannak fiúk stb, de félek h mégis megtörténik. Mondta hogy ha velem rúgna be akkor kitudja nekem mit engedne meg, és nem tudom hogy ha más fiúval lenne, akkor annak mit engedne meg? Persze ilyen még nem történt, csak én parázok mindig ezen, de nem tudom minek:(

2013. szept. 19. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen.
2013. szept. 19. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:

az egyik exem a részegséggel takarózott amikor összefeküdt egy másik nővel. Többek között ezért lett az exem.

amúgy pedig, a részegség nagyon szar kifogás. én is voltam részeg 1x , mégis csak a férjemmel törődtem, pedig volt ott pár pasi is:)

27/N

2013. szept. 20. 01:54
 3/3 anonim ***** válasza:
A kertet művelni kell. Ha gondozva van, nem téved bele idegen.
2013. szept. 27. 15:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!