Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fellángolás vagy szerelem?
Első vagyok (bocs az első válaszért tesóm hülyéskedik)
Ez egy igazán nehéz téma, ugyanis a szerelem meg a fellángolás nagyon hasonló bár a fellángolás inkább a 13-4 évesekre jellemző és rövid ideig tart. A szerelem pedig olyan dolog hogy az illetőt, akibe szerelmes leszel még szakítás után is nehezen vered ki a fejedből hacsak nem volt nagyon bunkó. És azt hogy szerelmes vagy vagy csak rajongsz valakiért csak te tudhatod.
Hmm, ezen én is szoktam gondolkozni.
Dr az érzéseket el lehet nyomni. És furcsa, de 1 nap alatt megválzozhat minden. Rájöhet az ember bármire, pl. hogy nem vettem észre, hogy hisztis, én több időt és energiát fektetek a kapcsolatba, és kiábrándul.
17, lassan 18 éves vagyok, nem hiszem, hogy ez számomra fellángolás, csak nagyon kétesélyes. Nem táplálják, nem bíztatnak, így folyamat elbizonytalansdok. Pedig lassan 2 éve tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!