Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú. Már 6 éves korom óta. De ő jegyes. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
6 éves koromban nagyon tetszett ez a 8-9 éves srác, nagyon oda voltam érte. és még mindig tart. de ő már eljegyezte a barátnőjét. szóban már sokszor beszéltem vele, de ahogy néztem rá.. láttam a szemében, hogy ő is észrevette, de ő nem nézett rám sehogy. abba a középiskolába mentem, ahova ő járt. csak hogy láthassam. sokat beszéltünk, és nagyon örült, mikor megtudta, hogy én is odamegyek. a jegyesével jóban vagyok, kedves lány, bár kicsit agresszív. és mondja, hogy mindig panaszkodik a vőlegénye, hogy nem jól van. mintha valaki mást szeretne. nem tudom.. van egy harmadik?? amikor mi ketten beszélünk( a vőlegénnyel) akkor is szomorú sokszor.. na ez mitől van?? írrrjatok2013. szept. 14. 19:48
1/4 anonim válasza:
Hát, jányom, így jártál. Őt már lecsapták a kezedről. Ha eljegyezte a másik csibét, valamit tudott, amit te nem.
2/4 anonim válasza:
Indiaiak vagytok hogy középsuliban már eljegyzése volt?
3/4 anonim válasza:
Akadj le róla...Senki sem szereti az olyanokat, akik keverik a sz*rt, csak mert elmulasztottak valamit.
4/4 anonim válasza:
Mikor jegyezte el?
Az oviban?
Nagyon remélem,hogy azok a dolgok érvénytelenek,mert ha nem akkor nagy sz..rban vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!