Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy a szép, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a szép, de zárkózottabb, ráaádsul még okos lány ismerőseimet kb le se sz*rják a pasik, max csak le akarják őket fektetni, míg a buta, csúnyácska, alaktalan lány ismerőseimre, akik elég harsányak, csak úgy repülnek?

Figyelt kérdés

2013. szept. 14. 16:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nálunk ez baromira fordítva van. Legalábbis eddig akárhol buliztunk, akárkikkel (vidéken, Pesten, törzshelyen, stb., barátokkal, haverokkal, új arcokkal, akárhogy) mindig azokra a csajokra mennek, akik a legszebbek, legaranyosabbak, legcukibbak, hiába, hogy egész este csak üldögélnek és mosolyognak csendben maguk elé... van is egy ilyen barátnőpáros a társaságomban, egyikük pici, törékeny, csinos, de elég visszafogott, másikuk igazi partyállat, vicces, vadulós, bevállalós, de nem néz ki annyira jól. Kettőjük közül mégis mindig a kis cuki körül van az összes pasi.
2013. szept. 14. 17:01
 12/20 ASOT ***** válasza:

Igazuk van az előttem szólóknak, zárkózottnak tűnnek éppen ezért azt látják rajtuk hogy komoly kapcsolatban problémák lehetnek nehézkes lehet egy hosszútávú kapcsolatot fenntartani velük mert túl "komolyak" úgymond.

És ez által problémásnak gondolják őket.

És "pfff na jó azért egy szex belefér de többre túl komplikált"

2013. szept. 14. 17:03
 13/20 anonim ***** válasza:
12, nem tudom... Az ilyen nőkre mondják,hogy "feleség tipus", szerintem inkább félnek tőlük, mert látszik rajtuk, hogy okosak.
2013. szept. 14. 17:04
 14/20 A kérdező kommentje:

A diszkós/pláza cicák is másik véglet,mivel ők meg akár szépek akár nem röpülnek rájuk,mivel könnyű prédák többnyire...

Igen,meg gondoloma csúnyább lányoknak mindegy,hogy kivel vannak meg mi csaklegyen valakijük...a szebbek pedig azért megválogatják,hogy azért tetszen nekik(ne a páva fiúkra gondoljatok),hogy értelmes,kedves és humoros legyen..

És ha belegondolunk a normális fiúk is így gondolkodnak

2013. szept. 14. 17:07
 15/20 ASOT ***** válasza:

13-as.

Talán igen talán az is benne van. Az hogy az tuti gyereket családot fehér ruhát gyűrűt preferál elsőre. :)

(nem kell szó szerint érteni)

2013. szept. 14. 17:09
 16/20 anonim ***** válasza:

nem tudom 24 vagyok már és alig néznek meg a pasik..

de attól hogy zárkózott vagyok szívesen beszélgetnék velük

nem vagyok ronda sem sem kövér se nem cigizek iszom

szerintem azért mert én nem öltözök olyan kirívóan és nem vagyok feltűnő az utcán nekik.

EZ VAN.

2013. szept. 14. 17:10
 17/20 ASOT ***** válasza:
PErsze azt szögezzük le ennél a kérdésnél is, hogy "nem mindenki"
2013. szept. 14. 17:12
 18/20 A kérdező kommentje:
A zárkózottat úgy értem,hogy nem kezdeményező típus:D
2013. szept. 14. 19:19
 19/20 anonim ***** válasza:
ez most komolyan így van?? amúgy a zárkózottabbakkal az a bajom csak hogy túl keveset beszélnek sokszor, én meg nem vagyok egy szociális bomba :D
2013. szept. 14. 20:52
 20/20 hunbula ***** válasza:

Akárhogy is modern idők, én elvárom egy pasitól, hogy ő jöjjön oda. Nehogy már én szaladgáljak utánuk, nem vagyok annyira kétségbeesett. Nem a leendő férjemet keresem egyébként, de úgy látom, az ismerkedős, idejönni nem szégyenlős fiúk sajnos a plázacicákhoz vannak szokva - oké, feladtam, hogy közös érdeklődési körünkbe tartozzon a nyelvészet és a távol-keleti kultúra. De ha egy sorozatról vagy hobbiról vagy ételről sem tud velem elbeszélgetni, akkor bocs, de alkalminak sem kell, mert az úgy nagyon unalmas. Az, hogy valaki teperjen egy kicsit, nem szükséges a csili-vili cicamicákhoz, és itt a hiba, amiért azt mondják, megközelíthetetlen vagyok. Ugyan már. Csak éppen láttam már én olyat, ami neked van, valami egyebet is fel kéne, hogy mutass. :)

22/L

2013. szept. 15. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!