Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki már jóideje tetszik, de hülyén viselkedek előtte. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval ez a fiú az edzős társam, és minden alkalommal hülyén viselkedek előtte. Most nem olyanokra gondolok hogy egyenesen belerohanok a falba, vagy mindent kiejtek a kezemből csak szimplán nem tudom önmagamat adni, hogyha ő is ott van, mert azon görcsölök, hogy kedves, vicces, jófej legyek. Persze tudom hogy nem igazán kedvel engem de pont ez ellen akarok tenni csak nem jön össze. Múltkor például közöltem vele hogy nőies....(?????) Viszont egyszer nem volt edzésen és akkor valahogy felszabadultam, mindenkivel poénkodtam, nevetgéltem, az edzőm is megdicsért, hogy milyen lelkes vagyok... De ez a fiú előtt nem megy... Fogalmam sincs mit csináljak és annyira látszik rajtam hogy zavarban vagyok. Lécci segítsetek!!! Előre is köszi a válaszokat:)2013. szept. 14. 12:47
2/4 A kérdező kommentje:
Nem merem elhivni sehova még leszolitani se merem mindig... És az a baj hogy nem is vagyunk túl jóban...sőt!
2013. szept. 14. 12:52
3/4 anonim válasza:
akkor edzésen beszélgess vele nem baj ha zavarba vagy az aranyos /#1/
4/4 anonim válasza:
Szorongsz a jelenlétében és ez kihatással van a viselkedésedre is. Emellé még társul egy megfelelési kényszer is, amitől nem tudsz felszabadulni és ezért természetellenessé válik a viselkedésed.
Összpontosíts inkább az edzésre és a többi csapattársadra, tereld el a figyelmedet erről a srácról és amikor összefutsz vele legyél laza és ne parázz rá a dologra, csak hagyd hogy a dolgok maguktól történjenek; idővel egyszerűbbé fog válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!