Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerethet valakit úgy a barátja, ha közben groupen szexben gondolkodik, ha vkit szeretek akkor nem akarom hogy más hozzáérjen nem?
Ez gáz! Nem szeret. Attól, hogy féltékenykedik, még nem szeret. Tudod, a testvéredre is tudsz féltékeny lenni... mégsem vagy szerelmes anyudba.... Csak önzö és ki akarja tulajdonítani a játékszereit, ettől még ő persze szeretne mással is d..gni...
Hát én tuti nem járnék ilyen alakkal!
A groupen szex az egy létező, és elfogadott dolog.
Célja az örömszerzés.
Megfelelően felnőttes gondolkodással, és bizalommal kivitelezhető. Mindenkinek van valamilyen szexuális fantáziája, kívánsága.
Vannak ilyen beállítódású emberek. Furcsán tudnak szeretni. Vagy csak szimplán ez a perverziója. Láttam olyat, hogy a pasi kamerázni akarta ahogy a nője mással kefél sőt még ott is volt mellette az aktus közben és simogatta, csókolgatta. Egyeseknek ez a perverziójuk. Másnak meg más. A mai világban én már semmin nem lepődöm meg..
Alapvetően egy minden tekintetben normális egyén valóban nem szeretné, hogy más hozzáérjen ahhoz ami az "övé". Vagy hogy a párján kivül egyazon időben több partnerrel is közösüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!