Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most melyikünk gondolkodik rosszul?
A barátom azt mondja,hogy nyugodtan el járhatna a haverjaival szórakozni EGYEDÜL éjszakánként,a gond itt ezzel az,hogy ezek a barátok egyenesen kétszínű,idióta hü*yegyerekek akik,ha nem vagy mindenkit lenéző,kibeszélő,nagymellű,póthajas lotyó,akkor lenéznek..
Engem nem hívott soha,amikor menni akart,szerintem pedig igenis,ha már valakinek van barátja/barátnője,akkor ne menjen egyedül éjszaka kocsmába meg diszkókba!
A discoba az ember akkor jár egyedül,ha nincs senkije vagy független..rákérdeztem,azt mondta nincs ebben semmi,engem szeret,és mi a baj azzal,hogy berúgnak???
Ha már a többi haverja viszi a nőjét benne is lehetne ennyi gerincesség!!!Azt mondta engem azért nem vitt el soha,mert tudja,hogy tuti balhéznék,amiért berúgik ,mert én hülye azt mertem mondani,hogy máshová is lehet menni a kocsmán,és discon kívül!!! 19/L
Neki van igaza.És ha ilyen lennél tudod ki a f*szom kérdezné hogy akarsz-e jönni mert abból nem buli lenne hanem szakítás.
Nem is értem mit gondoltok néha egész nap veled van gondolom mert nem írtad hogy ilyen téren gond lenne.A barátod és nem a kutyád ugyanúgy vannak haverjai és attól függetlenül hogy te milyennek látod őket joga van velük találkozni.És pont nem discoba szoktak csajozni járni az értelmes emberek hanem inni és bulizni ..
Ennek semmi köze a gerincséghez.Szánalmas a gondolkodásot és ahogy látom te ezt teljesen természetesnek is véled ...
Egy ideig nem ment,azt mondta nem is akar..most a múlt hónapban felvetette,hogy biztos elmegy,naná hogy akar menni!
Volt egy nagy veszekedésünk,én meg sírtam,amiért hiába mondom el neki,hogy ő nekik tényleg egy senki,mert kibeszélik,én hallom vissza miket mondanak róla,na meg a kislányok rólam..én pedig kinyalom a fenekét szinte....és fontosabbak ők,megéri neki összeveszni!
Amikor ezt a "típust válaszottam" nem tudtam,hogy ez lesz..
Egyébként meg ha az elején kérdezte volna,hogy akarok-e menni vele,nem fajult volna addig,hogy megutáljam a haverokat meg a nőcskéiket,mikor azok a haverok kibeszélik őt is meg mindenkit,akkor hagy ne kérjek már bocsánatot a viselkedésemért kedves 2..:)
Szerintem meg szánalmas,ő azt mondja én ne járjak egyedül discoba mert az MÁS semmivel nem másabb!!
Miért balhéznék vele,azért balhézok,mert engem nem akart elhívni soha,olyan mintha szégyellne..ha én nem mehetek,attól ő igen?! Na ez hogy van...? Egyébként meg nem annak kéne a bulinak lennie,hogy piáljanak atom részegre be..mert aki ezt csinálja,az évek múlva se szokik le erről,nekem pedig ilyenre nincs szükségem..le lehet szólni,de ez nem normális dolog!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!