Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most melyikünk gondolkodik rosszul?
A barátom azt mondja,hogy nyugodtan el járhatna a haverjaival szórakozni EGYEDÜL éjszakánként,a gond itt ezzel az,hogy ezek a barátok egyenesen kétszínű,idióta hü*yegyerekek akik,ha nem vagy mindenkit lenéző,kibeszélő,nagymellű,póthajas lotyó,akkor lenéznek..
Engem nem hívott soha,amikor menni akart,szerintem pedig igenis,ha már valakinek van barátja/barátnője,akkor ne menjen egyedül éjszaka kocsmába meg diszkókba!
A discoba az ember akkor jár egyedül,ha nincs senkije vagy független..rákérdeztem,azt mondta nincs ebben semmi,engem szeret,és mi a baj azzal,hogy berúgnak???
Ha már a többi haverja viszi a nőjét benne is lehetne ennyi gerincesség!!!Azt mondta engem azért nem vitt el soha,mert tudja,hogy tuti balhéznék,amiért berúgik ,mert én hülye azt mertem mondani,hogy máshová is lehet menni a kocsmán,és discon kívül!!! 19/L
szerintem se menjen el a haverjaival ha van barátnője.
én se megyek a barátom nélkül bulizni, ő se megy nélkülem. szerintem ez így normális.
pláne, hogy az ő haverjai és az enyémek is vagy szinglik, vagy csak annyira gerinctelenek, hogy nem okoz gondot nekik egy megcsalás... így nem is tudnék abban bízni, hogy normálisan buliznak.. mert ha pl. mindenkivel van egy csaj a barátom meg nyilván egyedül van az kellemetlen és nem is érezné jól magát buli közben. nincs is így értelme.
mióta vagytok együtt?
19/L
Mikor tudtad meg, hogy ő szeret bulizni és berúgni? Mert úgy látom, te csípőből elítéled (mellesleg egyetértek) ezt a fajta viselkedést. De akkor miért jöttél össze vele? Azt hitted megváltozik érted?
Madarat tolláról, embert barátjáról... láttad milyen barátai vannak, akkor miért hitted, hogy ő alapvetően más?
Persze a szerelem elvakít, de amikor ezekre így rájössz, akkor el kéne gondolkodni, hogy akarod-e őt még... Hadd menjen bulizni, aztán csináljon amit akar. Te meg legközelebb ne egy partymániással jöjjél össze, aztán akkor mindenki boldog.
Én is teljesen így gondolom,mint ti,utolsó két válaszoló!
Nem tudtam..habár a 2. randit is félbeszakította,hogy ma 8-ig maradok,mert megyek a haverokkal a városba..mostanában nem jár,de igen...én még mindig abban bízok,hogy egyszer változtat ezen,és sajna az ő barátai tényleg gerinctelenek,én hallom vissza miket beszélnek róla,na és persze rólam...........!!!
Ezért ne járjon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!