Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek neki?
Most nyáron megismertem egy olyan fiút aki nekem nagyon bejön. Nyáron csak 2x láttam mert Angliában voltam a szüleimnél. Minden nap beszéltem vele fb-on meg viberen skype meg minden.. belé estem. 1évvel öregebb nálam. Most mentem gimibe és az ő haverja az én osztálytársam lett, akivel nagyon jóba vagyok. Egyszer csak oda jön hozzám az osztálytársam hogy nekem tetszik-e az ő haverja én erre csak annyit mondtam hogy még nem nagyon láttam és ha igen akkor is ránk tartozik. Erre az osztálytársam azt felelte hogy: 'Nekem azt mondta hogy tetszel neki.'Erre nem tudtam mit mondani mert ez olyan furcsa volt számomra. És hozzá tette az osztálytársam hogy pénteken bejön hozzám a suliba 10.-ik óra után. Ez a beszélgetés után nem nagyon jött fel szóba az a fiú:)
Pénteken viszont mikor bejött az a fiú' puszit adott meg megölelt és az osztálytársam ennyit felelt az egészre:'és mikor lesz szájra?!' hát kb úgy kellemetlen volt az egész.. ezután elmentünk moziba:)! a barátnőmmel meg az osztálytársammal (ők amúgy egy pár) meg azzal a fiúval.
Nem tudom ... az egész olyan furcsa..hazakísért meg minden .. de ha tetszek neki akkor miért mondja el? vagy ez igaz lehet? az tény és való hogy a barátnőm és az osztálytársam nagyon szurkolnak(?)hogy mi össze jöjjünk. Hogyan vallhatnám be neki?
Először is kicsilány, ne valld be te hanem várd meg hogy ő lépjen. Célozgatni lehet rá meg kimutathatod hogy tetszik, de szavakkal ne mondd ki!
Szurkolok én is, mert tuti tetszel neki és egy idő után majd lépni is fog, de ne hagyd hogy a másik 2 ember beleszóljon a kapcsolatotokba! Amikor ennyi idős voltam, mint te, én is itt rontottam el..nekünk is volt egy ilyen négyes. Nagyon rossz vége lett.
Sok sikert :)
20/L
Drágám, én nagyon nem értem a problémádat!! Itt minden jól megy, te meg azt mondod, "olyan fura". Mi itt a fura? Csak még nem nőttél fel egy kapcsolathoz, nem tudod, mit kezdj magaddal.
"de ha tetszek neki akkor miért mondja el?" HEh? Miért, ha tetszel neki, nem mondhatja el? :DD Ez már nem az ovoda!
Nem kell semmit bevallanod. Látom te még nem jutottál el odáig, hogy tudod... a dolgok alakulnak... nem csak akkor jöttök össze, ha te gyorsan lenyomod a száján hogy szerelmes vagy belé.
Amúgy a barátja meg csak viccelődik, hogy adjatok már egymásnak egy csókot, meg szeretne összehozni titeket. De ebben nincs semmi fura. Nem kell semmit siettetni, csak érezd jól magad.
Köszönöm!
Én azt tartom furának hogy ő olyan..nem hozzám való szerintem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!