Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet ebben a nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ebben a nehéz helyzetben? Fontos!

Figyelt kérdés

Az történt, hogy egyik barátnőm lehet terhes de lehet nem a barátjától. :-O Gondok voltak, barátnőm más pasikkal is találkozott amikről pasija nem tudott, de nemrég egymásra találtak. A pasija nem tudja hogy mástól is lehet. Nem tudja mit tegyen, csak születés után lehetne megtudni kitől van, ha kiderül nem mástól abból balhé lehet a család körében is. Arra gondolt ha megtörtént a baj nem tartja meg, hisz eltartani se tudná.

Nagy lelki teher lehet egy abortusz, tudom másoktól akik megtették hogy cipelték egész életükben a terhet, úgy érezték megöltek egy ártatlan életet. Az is para nem okoz vajon meddőséget megszakítás?

Szerintetek ha kiderül terhes, megtartsa vagy sem? (Ő 25 barátja 27).

2013. szept. 11. 09:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Akkor sok lehetősége nincs.
2013. szept. 11. 10:15
 12/32 anonim ***** válasza:
81%
Jo de akkor is .... foleg ott a megcsalta mas pasikkal is szoval nem 1 rol van szo :OOOO meg most bekultek hat azert szep hazugsagba elni.... bar a hatteret nem tudni miert mentek szet de akkor is hazugsagba elni h lehet nem is o a gyerek apaj aaa keptelenseg az lenne a tutko ha a gyerkoc mas szinben pompazna szuleteskor :D na az lenne a meglepi :D
2013. szept. 11. 10:16
 13/32 anonim ***** válasza:
86%

Gratulálok neki, am miért tőlünk kérdezed, hogy mi legyen a barátnőddel?? Úgy sem te döntesz, főleg nem mi!

Az alap az lenne, hogy őszintén vall a barátjának, aztán KIRAKJÁK A SZŰRÉT, a gyereket meg elveteti. Azt hiszik ma már mindent meg lehet tenni egy kapcsolatban, csak mert elromlottak a dolgok?... Akkor szakítani kell, aztán akkor mehet mással a kufirc.

2013. szept. 11. 10:16
 14/32 anonim ***** válasza:
75%

Én mindenképpen elvetetném a helyében. Lelki teher ide vagy oda, egyszerűen mindenkinek jobb ebben a helyzetben. És barátnőd meg nőjön fel, a felnőtté váláshoz hozzátartozik a felelősségvállalás is a tetteinkért, szóval azzal kellett volna kezdenie, hogy bevall mindent. Persze sunnyogni könnyű ideig-óráig, de egy életen keresztül ezt csinálni nem lehet. Vagyis megfelelően aljasnak kell lenni hozzá.

23/L

2013. szept. 11. 10:18
 15/32 anonim ***** válasza:
86%
ha ppasi lennék és megcsatak volna más pasikkal és ezek után megtudnám,hogy nem az én gyerekem vagy ha az enyém is lenne elküldeném a g...- be ekkora fogyatékos Ri...ot! És még elvárná,hogy segítsen neki a pasi ez hihetetlen.
2013. szept. 11. 10:25
 16/32 A kérdező kommentje:

Elismerem elég durva helyzet, azt is elég nagyot hibázott, de megbánta, átgondolt dolgokat hogy mégis vele akar maradni. Ki voltam bukva én is.

Persze nem én döntök, és ti sem, legfeljebb elmondani mik a lehetőségek, aztán lehet nem azt teszi amit mások tanácsolnak neki.

Azért tőletek, mert ilyen esetről nem hallottam, itt nem is kérdezték, ismerősnek nem mondhatom el, tudnák kiről van szó.

Azon kívül tudni szerettem volna, mi erről a véleményetek, ti mit tennének ilyen helyzetben.

2013. szept. 11. 10:29
 17/32 anonim ***** válasza:
Hát én a helyedben mennék árulkodni a pasinak, ha ő nem teszi meg... Nem tudom mit képzel, hogy mindent megtehet, csak mert hoppá, meggondolta magát...
2013. szept. 11. 10:34
 18/32 A kérdező kommentje:
Nem tehetem, hisz mégis csak barinőm még ha ki is vagyok rá én is akadva. Nem szólhatok bele magánéletébe, ahogy ő se az enyémbe.
2013. szept. 11. 10:37
 19/32 anonim ***** válasza:
31%

Most is beleszólsz! Itt rinyálsz róla a neten..... Mintha utána te döntenél...

Istenem... -.-

2013. szept. 11. 10:39
 20/32 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a kérdező a lány, csak normális válaszokat akar olvasni.
2013. szept. 11. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!