Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha szeretem de van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szeretem de van lehetőségem Elutazni külfödre?

Figyelt kérdés

1 hónapja ismertem meg egy lány, nagyon szeretjük egymást aranyos, minden tökéletes vele.

De most oktoberben tudnék elutazni külföldre új életet kezdeni, mert itt már nincs munkám stb.. Magyarország...

Nem tudom mit tegyek nagyon szeretem és nem szívesen hagynám itt, ki se tudnám vinni.

És nem is tudom mikor szoljak neki vagy valami mert félek hogy lehet betervez addigra valakit , vagy szép lassak oktoberig elhidegül tőlem.

viszszont itt se szeretnék maradni, de annak ellenére nagyon jol megvagyunk

2013. szept. 10. 19:45
 1/6 Bummer ***** válasza:
Ha valóban szeretsz valakit, olyan nincs, hogy ha nem is azonnal de nem csatlakozhat hozzád.
2013. szept. 10. 19:46
 2/6 anti paladin ***** válasza:

Ha van valós lehetőséged kint új életet kezdni, nehogy kihagyd a lehetőséget. 1 (2) hónap ismeretség alapján ne akarj itt maradni.

Sztem az lenne a legtisztább ha elmondanád neki, hogy mi a helyzet, ne legyen neki nehezebb a kelleténél. A többit meg kitaláljátok.

2013. szept. 10. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne maradj itt. Ne hagyj ki egy ilyen lehetőséget. Tartsátok a kapcsolatot, menjen ki hozzád, gyere te is haza ha tudsz, és előbb-utóbb csak ki tud hozzád költözni, ha tényleg akkora a szerelem, nem fog elhalni. De magyarországon nincs élhető jövő.
2013. szept. 10. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Így van, ne hagyd ki a lehetöséget! Egy hónap nem olyan nagy idö még, deha mégis kitartanátok egymás mellett, akkor kibírja más nélkül. Bár én sajnos nem hiszem...
2013. szept. 10. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Már csak azért se hagyd ki a lehetőséget, mert nem tudod, hogy meddig élne a kapcsolatotok! Lehet, hogy október közepén szétmennétek valami miatt és akkor se munka, se barátnő!

Beszéljétek meg és úgy döntsetek. Ha hasonlóan érez, mint Te akkor kibírhatjátok (és mindenki jól jár)! Sok sikert!

2013. szept. 10. 22:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi eddig mindenkinek
2013. szept. 10. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!