Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha üresnek érzem megem barátnő nélkül, és szükségem lenne egyre, de nincs rá lehetőségem, még sosem randiztam és nem is volt barátnőm!? 13/F
Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 22:16
1/7 anonim válasza:
13 évesen érzel világfájdalmat?
Ráérsz ember. Dugnod még nem kell, annak meg örülj, hogy nem zsibbasztja le az agyad egy szőke minden nap:D Pár év múlva visszasírod a boldog békeidőket:DD
3/7 anonim válasza:
Nekem még egy sima barátom sincs...
4/7 anonim válasza:
Én mit szóljak 21 évesen? Addig sem jutottam kisfiam, mint te, javaslom örülj a farkadnak, meg hogy lifeg!
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Tehát ne foglalkozzak a bunkó cigisekkel akik csajoznak, hanem élvezzem szabadon az éltet?????
2013. jún. 13. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!