Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek?
Új osztály ugyebár még csak most ismerkedünk egymással.És van egy lány aki nagyon tetszik nekem.De egyszerűen ha közelébe érek leblokkolok.Szoktam figyelgetni és néha ő is vet rám 1-1 pillantást ,de nem merek vele szemkontaktust tartani, amint rámnéz elfodulok.Ebből gondolhatja azt hogy nem érdekel?A nevén kívül gakorlatilag semmit sem tudok még róla , ismerkedni kell még (jó irányba haladunk már :D),de egyszerűen nem merem megkérdezni.Félek hogy visszautasít, vagy röhögni fog rajtam mindenki hogy milyen béna vagyok (ami mondjuk nem nagyon érdekel mert általába sz*rok a kötekedő véleményekre, szóval inkább a kikosarazástól félek).Hozzá képest én egy nem is tudom mi vagyok.Sok pattanás, nem annyira szép arc (amit a stílusommal próbálok ellensúlyozni, és legtöbb embernél be is jön)ellenben ő gyönyörű.Amikor csak a közelembe van szinte csak hebegek-habogok ,ver a szívem ,izgulok meg minden.
Szóval tippeket,tanácsokat, építő kritikákat tudnátok adni?Mindent elfogadok :D
De cuki vagy..:)
Szerintem menj oda hozzá nyugodtan, és kezdj el vele beszélgetni mondjuk bármiről. Próbálj meg közös témát találni, és ami a legfontosabb: viselkedj természetesen.:)
Köszi :D
A beszélgetéssel nincs gond, mert szoktunk beszélgetni mindenről csak ezt a témát nem merem felhozni :D
Természetes viselkedéssel meg nem lesz gond, nehezen tudom megjátszani magam :D
Megpróbálom :D.
Köszi a bíztatás na és a tippeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!