Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért álmodom, hogy megcsalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodom, hogy megcsalom a barátomat az exeimmel?

Figyelt kérdés
Olyan emberekkel csalom meg a barátomat álmomba,akik napközben eszembe nem jutnak. Olyan élethűen ábrázol mindent,Pedig komoly párkapcsolatom van,és nagyon boldpg vagyok benne. Segítsetek! Köszi:)

2013. szept. 3. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Én pasi vagyok, és rengetegszer álmodtam, hogy vagy a barátnőm engem, vagy én őt.

Vagy hogy végig volt szeretője.

Talán van gond, csak még nem tudatosult benned, és így üzen a tudat alattid.

Vagy nem bízol a kapcsolat sikerében. Vagy ilyesmi.

Az álmoknak mindig valami átvitt értelme van.

Ne hogy úgy járj, mint az a kretén csaj, aki levágatta a haját, és csajozni akart, mert azt álmodta.

Akkor én meg próbálkozzak repülni, mert álmomban megy?

2013. szept. 3. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak félsz a kapcsolatod sikertelenségétől. Nem feltétlen kell az álmokba sok mindent belelátni. Nekem is voltak már olyan furcsa/bizarr álmaim, hogy amikor felébredtem csak elröhögtem magam, hogy mégis ez honnan jött.:D

Egyébként remélem nem érzed, hogy meg is kéne ezt valósítanod.

2013. szept. 3. 12:46
 3/4 anonim válasza:

Nagyjából egy cipőben járunk. Annyi a különbség hogy én a párom ikertesójával álmodok ilyet. Pedig vele nem is jövök ki, még beszélőviszonyba se vagyunk..

Ezek a dolgok érdekesek.

2013. szept. 3. 21:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Talán tényleg ettől félek. Hát eszemben sincs megcsalni őt .:) Köszi a válszokat :)
2013. szept. 4. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!