Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valamit rosszul csinálhattam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit rosszul csinálhattam vagy csak szimplán nem jövök be neki? Az nem lehet. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy megismerkedtem egy lánnyal (akinek még az elején tutira bejöttem, mert megdicsért, ezt nem publikálom mert lényegtelen) így futólagosan és elhívtam vhova, hogy kicsit részletesebb beszélgessünk több időt. Az előtti napokon amikor találkoztunk volna, csomót beszéltünk fb-n, ami nem is baj és ott tök jól elvoltunk. Eljött a tali napja, puszi,puszi..és indultunk egy nagy körútra a városban. Én, ahogy kivettem tettszett neki (erről később) nevettünk, voltak kisebb csend szünetek, de ezek után is volt téma. Azután buszhoz kísértem és elbúcsúztunk. Megvártam ugyan, de nem integetett a buszról én viszont igen.( ez volt az első rossz jel). Ezek után ráírtam fb-n hogy hogy van, hogy tettszett neki, lehet e még róla a szó hogy találkozzunk, én hülye akkor kellett volna ezeket megkérdezni amikor elbúcsúztunk de már mind1) és igazából nagyon egyszavas válaszokba öntötte a feleletét. (2 rossz jel, amit tényleg nem is értek) Ezek után meg elhalványodott a kapcsolat. Csak 1 a bökkenő...hogy tettszik. Ami azt illeti nagyon. Szerintetek mit csináljak? Hogy csináljam. Időközben rájöttem arra is hogy (mivel randi féle volt) hogy esetleg a kezét megfoghattam volna és mehettünk volna úgy az utcán... Szerintetek hagyjam (amit nem igazán szeretnék) vagy hogy békítsem úgy hogy esetleg újra tetszeni neki. Min változtassak? Mit tegyek? Kérlek titeket, adjatok pár segítő tanácsot.

Előre is köszönöm.

2013. szept. 2. 22:24
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek a néhai értelmetlen szavakért, mondatokért.
2013. szept. 2. 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:

,,Én, ahogy kivettem tettszett neki "

Mit vettél ki??? :D

2013. szept. 2. 22:30
 3/10 A kérdező kommentje:
hogy fb-n azt írta arra a kérdésre hogy "volna e kedve talizni": lehet illetve arra a kérdésemre ami így szól: hogy tettszett jól vagy közepesen erre ő: hát jól
2013. szept. 2. 22:36
 4/10 A kérdező kommentje:
meg busznál amikor kivehetően ott álltam és integettem neki, még egy pillanatnyi figyelmet sem fordított rám...
2013. szept. 2. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tetszettèl neki komoyabban...csak udvarias akart lenni a vègèn..max haverilag. Bàrmilyen béna lehetnél akkor ha kellenél akkor is keresne...
2013. szept. 2. 22:40
 6/10 A kérdező kommentje:
igazad lehet, köszönöm.
2013. szept. 2. 22:41
 7/10 A kérdező kommentje:
s megérné magamra fordítani a figyelmét vmivel? vagy az már ciki lenne?
2013. szept. 2. 22:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyjad.

Keress inkább olyan lányt, akit érdekelsz. Ő nem komoly érdeklődő.

2013. szept. 2. 23:11
 9/10 anonim ***** válasza:

de édes vagy... :D

szerintem is hagyd. keress rendesebb csajt :)

2013. szept. 3. 02:13
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat mindenkinek, sokat segített! :)

nem kell legalàbb töprengenem rajta...

2013. szept. 3. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!