Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint "szeret" még vagy csak szimplán kedves volt velem?
Van egy srác,aki hosszú hónapokig próbált közel kerülni hozzám,(nézett,mosolygott,szinte ragyogott a szeme,ő kezdett el velem beszélgetni,burkoltan de találkozóra hívott, valahogy mindig talált rá alkalmat hogy a kezemhez érjen és ilyenkor volt mikor simogatta-bele simogatott a tenyerembe,fogta,és meg is csókolt)és bármit mondtam vagy tettem nem használt,pedig csúnyán beszéltem és viselkedtem vele és olyat is mondtam,hogy menjen el innen mert nem hiányozna de semmi....aztán mikor rákérdeztem mit akar tőlem,miért csinálja a dolgait(amiket fenn említettem)nem mondott semmit,össze-vissza mondott mindent majd többszöri rákérdezés után azt mondta nincs szándéka. Akkor megmondtam neki hagyjon békén. Nem is beszéltünk egymással,nem is nagyon láttuk egymást a mai napig. Úgy alakult,hogy tudtunk beszélgetni de csak pár szót és ugyan úgy viselkedett mint eddig. Persze nem nyomult csak szolidan de nézett,mosolygott is és megint csinálta ezt a...."odaadam meg nem is játékot" amit szokott. (mivel ő boltosként is dolgozik úgy szokta odaadni az aprót hogy ide-oda húzogatja). Úgy láttam rajta beszélgetet volna és mikor én eljöttem s hátra fordultam ő még ott állt egy kicsit csak utána ment el.
Ez azt jelenti hogy még érez irántam vmit vagy csak kedves volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!