Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bíznátok benne?
Egy fiú ( 18 ) a nyáron elkezdett rám hajtani. Ő egy igazi nőcsábász , olyan fajta akinek a nők csak egy éjszakára kellenek. Fejébe vette hogy engem is lefektet. Egész nyáron nagyjából minden nap a nyakamon volt. Én meg folyamatosan löktem el magamtól. Azonban 3 hónap hosszú idő , és eközben...Nehéz bevallani de valamit érzek iránta , és ő az mondta hogy ő is irántam. Több mint kedvelés. Megismertem az igazi énjét , hogy a jégherceg mögött igazából , egy össze tört szívű srác van. Megéltünk ketten a nyár alatt pár dolgot. A szüleim elváltak , a barátaim cserben hagytak és ő mind végig ott volt mellettem. Sokszor csak beszélgetünk a világról alkotott képünkről , a terveinkről , és rengeteget veszekedünk. Sokszor elég durva vége lett...Még is ettől eltekintve ,életem legszebb nyara volt. Tele emlékekkel. Sokat gondolkozok rajta hogy megadjam magam. Hogy bele egyezek hogy a barátnője legyek. Bevallta , hogy az elején csak megakart dönteni , de azóta változtak a dolgok. Azonban nem tudom hogy bízhatnék-e benne. Hogy utána nem hagyna-e cserbe...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!