Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti bíznátok benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti bíznátok benne?

Figyelt kérdés

Egy fiú ( 18 ) a nyáron elkezdett rám hajtani. Ő egy igazi nőcsábász , olyan fajta akinek a nők csak egy éjszakára kellenek. Fejébe vette hogy engem is lefektet. Egész nyáron nagyjából minden nap a nyakamon volt. Én meg folyamatosan löktem el magamtól. Azonban 3 hónap hosszú idő , és eközben...Nehéz bevallani de valamit érzek iránta , és ő az mondta hogy ő is irántam. Több mint kedvelés. Megismertem az igazi énjét , hogy a jégherceg mögött igazából , egy össze tört szívű srác van. Megéltünk ketten a nyár alatt pár dolgot. A szüleim elváltak , a barátaim cserben hagytak és ő mind végig ott volt mellettem. Sokszor csak beszélgetünk a világról alkotott képünkről , a terveinkről , és rengeteget veszekedünk. Sokszor elég durva vége lett...Még is ettől eltekintve ,életem legszebb nyara volt. Tele emlékekkel. Sokat gondolkozok rajta hogy megadjam magam. Hogy bele egyezek hogy a barátnője legyek. Bevallta , hogy az elején csak megakart dönteni , de azóta változtak a dolgok. Azonban nem tudom hogy bízhatnék-e benne. Hogy utána nem hagyna-e cserbe...

16/L

2013. szept. 2. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.Ez is csak sima sunyi taktika,és ezt fiúként mondom!
2013. szept. 2. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy a szexre várnia kell x időt! Ha kivárja, akkor szeret.
2013. szept. 2. 18:03
 3/6 pi.nóra ***** válasza:
Próbáljátok meg, de légy nagyon óvatos!
2013. szept. 2. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Erre úgy jöhetsz rá ha miután összejöttök hamar kezdeményezné az együttalvást vagy ezeket, akkor valószínű csak arra hajt.
2013. szept. 2. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:
NEM
2013. szept. 2. 18:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem vert át :))) <33
2013. szept. 11. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!