Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Bíznátok benne?
Bizonytalan vagyok... van egy barátom már két éve, aki látszólag szeret, DE:
a kapcsolatunk első évében kerülte az előző barátnő témát, ha valaki vagy én megemlítette a társaságból elnémult/ideges lett/terelt... egy év után jöttem rá (másoktól) hogy volt közvetlen előttem egy 4 éves kapcsolata..(addig azt se tudtam hogy szűz-e)
Utána amikor véletlen feljött a téma hazugságokba kezdett...(megj.: nem vagyok féltékenykedős/bizalmatlan/hisztizős alkat hogy ez indok legyen hazugságra) nem részletezem, hogy miket hazudott, de volt egy nagyon súlyos: egy barátnőm (megj.: pesszimista, összeesküvés-elméleteket gyártó leány)azt mondta hogy "sajnálom, ő nem téged szeret"..
Az is fura hogy miattam nem féltékeny, viszont miatta meg rettenetesen...
megbocsájtottam, de a téma máig tabu és a rák amit ez okozott egyre terjed, megmérgezve ezzel nem csak a kapcsolatunkat, de magamat is... (elment az életkedvem, nincs kedvem semmihez, amit régen szenvedélyesen űztem, abbahagytam) és már 1 éve...
Nem hiszem hogy itt a "beszélj vele" megoldás segítene, csak azt mondaná hogy őt gyűlöli, engem meg szeret..
Olyan választ se írjatok hogy "veled van két éve-nem? Hát, akkor örülj!" mert ő egy "ez van, ezt kell szeretni" pasi, aki nem tenne annak érdekében sem hogy azzal legyen, akit szeret....
Valóban nem megoldás a beszélgetés itt....
És semmi sem kötelező ahogy ez sem!
Látszólag neked ez nagyon nem jó nem lennél boldog vele , nem lenne az igazi , nem éreznéd a szenvedélyt és ha ez így van akkor egyszerűen hagyd ott.
Nem kötelező ez a te életed döntsd el te hogy ő az életed része lesz e avagy sem.
Szerintem kettőtökkel semmi probléma nincs. Nálunk is ugyanez volt a helyzet, csak a kavarós lány nélkül. :D
Valószínűleg azért kerüli a témát mert még gondolni sem szeretne arra a nőre. Valami olyat tehetett vagy mondhatott amit iszonyatosan megbántotta vagy felidegesítette a párod.
Személy szerint én is utálok olyanról beszélni aki nekem ártott akármivel. Ideges leszek és kész. A helyébe én is kerülném a témát. Remélem igazam van és csak ennyi a dolog. Ne aggódj ha valami gáz lenne azt már mondta volna! :) További sok szép évet együtt! :) 18/L
első: több örömöt okoz a fájdalomnál és szeretem is nagyon..
második: érdekes hogy így gondolod.. de évekkel ezelőtt történtekre biztos normális így reagálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!