Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Bíznátok benne?

Figyelt kérdés

Bizonytalan vagyok... van egy barátom már két éve, aki látszólag szeret, DE:

a kapcsolatunk első évében kerülte az előző barátnő témát, ha valaki vagy én megemlítette a társaságból elnémult/ideges lett/terelt... egy év után jöttem rá (másoktól) hogy volt közvetlen előttem egy 4 éves kapcsolata..(addig azt se tudtam hogy szűz-e)

Utána amikor véletlen feljött a téma hazugságokba kezdett...(megj.: nem vagyok féltékenykedős/bizalmatlan/hisztizős alkat hogy ez indok legyen hazugságra) nem részletezem, hogy miket hazudott, de volt egy nagyon súlyos: egy barátnőm (megj.: pesszimista, összeesküvés-elméleteket gyártó leány)azt mondta hogy "sajnálom, ő nem téged szeret"..

Az is fura hogy miattam nem féltékeny, viszont miatta meg rettenetesen...

megbocsájtottam, de a téma máig tabu és a rák amit ez okozott egyre terjed, megmérgezve ezzel nem csak a kapcsolatunkat, de magamat is... (elment az életkedvem, nincs kedvem semmihez, amit régen szenvedélyesen űztem, abbahagytam) és már 1 éve...

Nem hiszem hogy itt a "beszélj vele" megoldás segítene, csak azt mondaná hogy őt gyűlöli, engem meg szeret..

Olyan választ se írjatok hogy "veled van két éve-nem? Hát, akkor örülj!" mert ő egy "ez van, ezt kell szeretni" pasi, aki nem tenne annak érdekében sem hogy azzal legyen, akit szeret....

2010. nov. 16. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Valóban nem megoldás a beszélgetés itt....

És semmi sem kötelező ahogy ez sem!

Látszólag neked ez nagyon nem jó nem lennél boldog vele , nem lenne az igazi , nem éreznéd a szenvedélyt és ha ez így van akkor egyszerűen hagyd ott.

Nem kötelező ez a te életed döntsd el te hogy ő az életed része lesz e avagy sem.

2010. nov. 16. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem kettőtökkel semmi probléma nincs. Nálunk is ugyanez volt a helyzet, csak a kavarós lány nélkül. :D

Valószínűleg azért kerüli a témát mert még gondolni sem szeretne arra a nőre. Valami olyat tehetett vagy mondhatott amit iszonyatosan megbántotta vagy felidegesítette a párod.

Személy szerint én is utálok olyanról beszélni aki nekem ártott akármivel. Ideges leszek és kész. A helyébe én is kerülném a témát. Remélem igazam van és csak ennyi a dolog. Ne aggódj ha valami gáz lenne azt már mondta volna! :) További sok szép évet együtt! :) 18/L

2010. nov. 16. 19:24
 3/4 A kérdező kommentje:

első: több örömöt okoz a fájdalomnál és szeretem is nagyon..

második: érdekes hogy így gondolod.. de évekkel ezelőtt történtekre biztos normális így reagálni?

2010. nov. 16. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Pedig jó lenne, ha elmondaná, hogy ki és mivel bántotta meg ennyire. Nálunk is volt hasonló helyzet. Nekem van egy ismerettségem, amiről nem nagyon szeretek beszélni. De egyszer, amikor egy egész napot együtt töltöttünk a barátommal, megkért, hogy meséljem el a történetemet. Végtelen türelemmel várt, amíg el tudtam kezdeni. De nagyon határozottan kért, hogy mondjam el a sztorit, mert érdekli. Úgyhogy hajrá. Igenis szedd ki belőle, ki és hogyan bántotta meg. A társa vagy, tudnod kell róla.
2010. nov. 17. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!