Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni? (Normális válaszokat, amik a kérdéshez tartoznak)
Figyelt kérdés
van egy legjobb barátnőm(17/L)5 éve ismerem őt.van egy "nevelő Apukája"(30/L)Én már első látásra beleszerettem.Utánna tudtam meg hogy a férfi is szerlmes belém.Egyszer amikor ott aludtam az anyukája ,és a barátnőm elmentek a boltba.A férfi akkor valodta be nekem és már csókolóztunk is.Én nagyon szeretem őt ő is engem nincs is sok korkülömbság mivel szeptember 12-őn leszek 18 éves vagy is már felnőtt.Nagyon szeretem de még is a legjobb barátnőm nevelő apukája.Fogalmam sincs mit tegyek mivel mindig rá gondolok.A férfi azt mondta ha 18 leszek akkor szakít a barátnőjével(A barátnőm anyukája).és én elköltözök otthonról,és elmegyünk magyarországról mivel kint tudunk maradni,mert ott dolgozik és én is dolgozhatnék Amerikába mivel a tanárom azt mondta küldöldön keressek majd állást ott jobbak az esélyeim.de nem tudom beleegyezzek,és hagyjak itt mindent.de azt mondta még lehet magyarországon maradunk de messze ettől a várostól.Fogalmam sincs mit tegyek!Segítsetek léccives!2013. szept. 2. 16:59
11/19 anonim válasza:
Nem értem, ha tényleg szereted, miért jó neked, ha más nővel él együtt?
12/19 A kérdező kommentje:
Nerm jó!de a barátnőm aki mindig melletem állt,sose hagyott cserbe ,és ha elhagyja akkor a barátnőm..Jobb később megtenni-e de egy SMS szerint már elhyagta
2013. szept. 2. 17:44
13/19 anonim válasza:
Kis túlzással az apád is lehetne. Egy 17 éves kislány mit keres egy harmincéves pasival? Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de ennek biztos rossz vége lesz. Ezek a történetek mindig csak egy ideig tartanak, max. egy-két hónap, párszor megfektet, aztán annyi. Fiatal vagy, naiv és szerelmes és előre sajnállak tényleg, mert szinte biztos, hogy össze fogják törni a szívedet, ráadásul a barátnőd is megutál. A szüleid mit szólnak ehhez? Vagy gondolom nem is tudnak róla...
14/19 anonim válasza:
a külföldi munkáról meg annyit, hogy piacképes diploma vagy szakma és nyelvtudás nélkül, főleg a szakmában eltöltött korábbi tapasztalat nélkül, maximum wc pucoló, krumplipucoló lehetsz, vagy a sexiparban kötsz ki 18 évesen. főleg a helyesírásodat, és az értelmi szintedet elnévezve, inkább azutóbbi a valószínűbb. a "nincs nagy korkülönbség" kijelentésedet ugyancsak cáfolni tudnám. és azért a bő 12 év korkülönbség sem nevezhető kevésnek...
15/19 A kérdező kommentje:
Másoknál meg 20-30 év a korkülönbség!Figyeljetek hogy ne tartana több ideig mivel 3ÉVE erre várünk erre a pillanatra de igaz akkor nem lett volna jó elmenni mivel 15 voltam ő 27 de most eljött az idő!
2013. szept. 2. 18:46
16/19 anonim válasza:
Neked kellene tudnod, hogy mit akarsz tenni. Oszthatjuk neked az észt, ha te mást szeretnél. Ha úgy érzed, hogy tényleg szeret és lenne esélye a kapcsolatotoknak, megbízol benne és nincsenek kétségeid, akkor vágj bele, tarts ki mellette. Ha viszont nem vagy benne biztos mit is akarsz akkor még nem vagy érett egy ilyen nehéz döntést meghozni. A szüleiddel meg mindenképp beszéld meg a dolgot, ne lépj le egyik napról a másikra szó nélkül, mert azzal csak nekik okozol fájdalmat.
17/19 anonim válasza:
De hülye vagy! Remélem elcseszi az életed.
R*banc....
18/19 anonim válasza:
elég kevés az olyan kapcsolat, ha kapcsolatnak lehet nevezni, ahol 20-30 év a korkülönbség. te ezt melyik brazil szappanoperában láttad? ha már ilyen létezik, akkor valószínű, hogy ott anyagi és egyéb érdekek állnak a háttérben. melyik fiatal csaj mondjuk 18 éves kíván sexuálisan egy 48 éves testét? gondolkozzál már el ezen? ezt már apa komplexusnak hívják, ha nem tévedek.
19/19 anonim válasza:
a 12 év nem feltétlen sok a szüleim közt is ennyi van
de ha még csak most leszel 18 akkor gondolom az érettségid még nincs meg anélkül pedig még wc pucolónak se vesznek fel :D h érettségi után mit csinálsz azt csak te tudod eldönteni ha tényleg ennyire szereted menj de én azt ajánlom fejezd be a gimit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!