Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik a megbocsáthatóbb? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a megbocsáthatóbb? Ha elhagynak vagy ha megcsalnak?

Figyelt kérdés

Ha elhagynak, akkor az azt jelenti,hogy nem megbízható, hogy pótolható vagy számára, hogy cserbenhagy.

Ha megcsal, ha megbocsátasz lehet megteszi mégegyzser, stb, de attól még minden másban számíthatsz rá, és attólmég lehet hogy szeret.

Gondold át jól mielőtt válaszolsz!

minden válaszolónak zöldet nyomok!

2013. aug. 26. 00:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

egyik sem. mindkettő egyet jelent: nem szeretett igazán annyira, hogy elhagyjon egy másik emberért. mindegy, hogy az "elhagyás" az ideig-óráig tartott és utána bevallotta hogy megcsalt, de téged szeret stb... vagy elhagyott, mert már nem szeret, stb... aztán egy idő múlva megint felbukkan, hogy ó bébi, hát én mégis téged szeretlek, rájöttem, te vagy az igazi számomra.

Nem... az igaz szerelem valahogy másképp néz ki. Ott se megcsalás, se elhagyás nincs. Ott akkor is szeretik egymást, ha éppen véres vita folyik, és ku-rva nagy családi problémák vannak, vagy bármi... Mert ők képtelen pótolni bárkivel is a párjukat. Mert ők csak vele boldogok, és nem mással. Pont.

2013. aug. 26. 00:42
 12/19 1112 ***** válasza:
Ha elhagynak ,abban nincs semmibaj. Nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy megcsalt, de ha elédáll, bevallja, és szakít; akkor az meg van bocsátva, mert nem hülyíti tovább a párját. De ha simán megcsalja, az xar.
2013. aug. 26. 00:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az 1. esetben nem mindig megbízhatatlan a fél. Szép dolog hinni az örökké tartó szerelemben, de a szívet nem lehet irányítani, elképzelhető, hogy beleszeret másba. Én ilyenkor tisztelem a korrektséget, hogy sajnálatból/kényelemből nem marad velem.

A megcsalás sztem jóval parasztabb dolog. Aki megcsal, az nem szeret, mert ha szeretne, akkor a szeme előtt lebegne az, hogy nekem ezzel fájdalmat okoz, és ez visszatartaná... és ha nem, akkor max. takarózik ezzel meg jó visszamenni egy kapcsolatba, mert ott van mindig szex, gatya-ing ki van mosva, megszokta.

2013. aug. 26. 00:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Én személy szerint ha megcsalnának és ha elhagynának akkor sem bocsájtanék meg sosem neki. Bár ha e 2 dolog közül kell választani az elhagyás megbocsájthatóbb,mert nem mind1 hogy míg külön voltatok addig kurt valakit/kurták őt vagy sem,szal a megcsalás rosszabb.
2013. aug. 26. 00:57
 15/19 anonim ***** válasza:
mindkettő nagyon tud fájni, de könnyebben beletörődök abba,hogy elhagynak, mert legalább fel meri vállalni, hogy már nem szeret. mint hogy aljas módon megcsal, és ezzel hátbaszúr. ezt nem bocsájtanám meg soha.
2013. aug. 26. 01:39
 16/19 anonim válasza:
Mintha ugyanazok a válaszok jönnének.Még a megfogalmazásuk is ugyanaz.Miért kell ugyanazt a választ leírni ezerszer?Látod hogy valaki már leírta akkor te ha nincs új hozzáfűzni valód,minek írod le újra?
2013. aug. 26. 01:40
 17/19 anonim ***** válasza:

Most mindenki le fof hurrogni, de szerintem a megcsalás mértéke attól is függ, hogy milyen körülmènyek közt.

Én nagyot csalódnék, de tudom, hogy képes lennék megbocsájtani.

2013. aug. 26. 07:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Engem megcsaltak, de 23évi házasságot nem dobtam el emiatt.Megbocsátottam.Nem bántam meg, ennek már 3 éve.

Nyilván minden eset más,és más...

Ha elhagynak, az nem visszafordítható,vége és kész, ezen mit bocsátasz meg?

2013. aug. 26. 10:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Én a többnejűség híve vagyok.Jöhetnek a nők ezrével.

Elhagyni rosszabb. Ne hagyjon el senki,mert akkor eggyel kevesebbel tudok kufircolni. :)

2013. aug. 27. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!