Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a megbocsáthatóbb? Ha elhagynak vagy ha megcsalnak?
Ha elhagynak, akkor az azt jelenti,hogy nem megbízható, hogy pótolható vagy számára, hogy cserbenhagy.
Ha megcsal, ha megbocsátasz lehet megteszi mégegyzser, stb, de attól még minden másban számíthatsz rá, és attólmég lehet hogy szeret.
Gondold át jól mielőtt válaszolsz!
minden válaszolónak zöldet nyomok!
egyik sem. mindkettő egyet jelent: nem szeretett igazán annyira, hogy elhagyjon egy másik emberért. mindegy, hogy az "elhagyás" az ideig-óráig tartott és utána bevallotta hogy megcsalt, de téged szeret stb... vagy elhagyott, mert már nem szeret, stb... aztán egy idő múlva megint felbukkan, hogy ó bébi, hát én mégis téged szeretlek, rájöttem, te vagy az igazi számomra.
Nem... az igaz szerelem valahogy másképp néz ki. Ott se megcsalás, se elhagyás nincs. Ott akkor is szeretik egymást, ha éppen véres vita folyik, és ku-rva nagy családi problémák vannak, vagy bármi... Mert ők képtelen pótolni bárkivel is a párjukat. Mert ők csak vele boldogok, és nem mással. Pont.
Az 1. esetben nem mindig megbízhatatlan a fél. Szép dolog hinni az örökké tartó szerelemben, de a szívet nem lehet irányítani, elképzelhető, hogy beleszeret másba. Én ilyenkor tisztelem a korrektséget, hogy sajnálatból/kényelemből nem marad velem.
A megcsalás sztem jóval parasztabb dolog. Aki megcsal, az nem szeret, mert ha szeretne, akkor a szeme előtt lebegne az, hogy nekem ezzel fájdalmat okoz, és ez visszatartaná... és ha nem, akkor max. takarózik ezzel meg jó visszamenni egy kapcsolatba, mert ott van mindig szex, gatya-ing ki van mosva, megszokta.
Most mindenki le fof hurrogni, de szerintem a megcsalás mértéke attól is függ, hogy milyen körülmènyek közt.
Én nagyot csalódnék, de tudom, hogy képes lennék megbocsájtani.
Engem megcsaltak, de 23évi házasságot nem dobtam el emiatt.Megbocsátottam.Nem bántam meg, ennek már 3 éve.
Nyilván minden eset más,és más...
Ha elhagynak, az nem visszafordítható,vége és kész, ezen mit bocsátasz meg?
Én a többnejűség híve vagyok.Jöhetnek a nők ezrével.
Elhagyni rosszabb. Ne hagyjon el senki,mert akkor eggyel kevesebbel tudok kufircolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!