Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csajt megcsalnak, miért nem a pasijában, vagy magában keresi a hibát, miért csak a 3. -at okolja?
Miért a másik csajt megy megtépni, meg rá haragszik?
Hiszen a dologhoz ketten sőt, állítom, néha hárman kellenek...
mondjuk egy pasi, aki túl gyenge jellem ahhoz hogy nem-et mondjon (egyedül talán az alkoholos befolyásoltság enyhíthet a dolgon, de akkor meg az a kérdés, miért a nő nélkül, vagy miért olyan helyre megy bulizni, ahogy tudja hogy rámásznának...)
akkor a másik csaj annyiban, hogy akit vinni lehet azt lehet, akit nem azt nem - márpedig a gyenge pasit igen
és a barátnő, aki vagy nem figyel eléggé kit választ és nagyon durván elvakítják az érzések, beleválaszt, vagy ő is úgy nyúlja le mástól a pasit (akkor meg mit vár)
vagy annyira unalmas/veszekedős/rosszindulatú/frigid stb. hogy a pasi kínjában menekül máshoz
vagy tegyük fel, ritka esetben nem hibás...
de akkor is, miért van az, hogy mindig a 3. személyt utálják szídják - és nem azt rúgják ki azonnal páros lábbal, aki megalázta, megcsalta őket - hanem mindenféle lányokra irigykednek, akik egyszer régen tetszettek a pasinak, vagy rámosolyogtak, vagy megcsókolták... régi exek és egyszeri kalandok?
Ez így van. Nehéz 3.nak lenni, nagyon. Nagyon sok kitartást kívánok !!
És hogy miért...?
Magát hibáztatni? Ne viccelj. Az emberek túl gőgösek ehhez.
A párját aki megcsalta? Őt szereti, vagy legalábbis trófea.
Így hát marad a 3. ... Sajnos. Ez a legkönnyebb, tipikus bűnbak-szindróma. Ezt sajnos el kell fogadni, mert mindig is így volt és lesz. Tisztelet a kivételeknek.
Amikor engem megcsaltak, ne haragudj, de nem magamban kerestem a hibát. Én minden tőlem telhetőt megtettem érte és mégis megtette... Nemcsak a csajt utáltam a pasimat is nyilván. Nem téptem meg a lányt se, nem vertem meg a pasimat se, de ettől még nyilván utálhatom őket nem?
Meg különben is, mi lehet az az akkora hiba, amire azzal kell reagálni, hogy megcsal a gerinctelenje?? SEMMI! Szépen ott lehet hagyni a másikat, ha valami nem tetszik, vagy megbeszélni. Szóval épp, hogy ritkábban a megcsalt fél a hibás.
Nem vagyok 3., hanem egy 2. szenvedő barátnője akit megcsaltak.
Hiába próbálom felnyitni a szemét hogy a pasi sem szent, szerinte mindenki más hibás, az összes lány aki elmegy a fiúja mellett az utcán, biztos flörtöl vele.
Kicsit nehéz vele, ahelyett hogy kidobta volna ezt az állatot, mindenféle bosszúkat tervel az ellen, akivel a tag csalta sőt, azok ellen is, akiről egyszer megemlítette a tag, hogy tetszenek neki külsőre szerencsétlenek.
Ez a nagy gond, hogy Isteníti a pasiját... nagyjából amennyi a történetből kiderült az hogy, hogy a srác valahogy kipréselt magából pár könnyet, eljátszotta a hattyú halálát, a barátnőm meg persze megbocsájtott neki.
Ismerem a pasit is, nem egy szent, szerintem félig sem bánta meg csak valahogy kificcent a dolog és kellett valamit mondani.
Azért, mert könnyebb a 3.-at szidni, mint beismerni magunknak a fájó igazságot - h a párunk nem olyan kedves és jó, mint hittük.
Próbálok nem beleesni ebbe a hibába, hanem a pasiban is igenis elismerni a rosszat... nem mindig a lányok a hibásak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!