Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csajt megcsalnak, miért nem a pasijában, vagy magában keresi a hibát, miért csak a 3. -at okolja?

Figyelt kérdés

Miért a másik csajt megy megtépni, meg rá haragszik?

Hiszen a dologhoz ketten sőt, állítom, néha hárman kellenek...

mondjuk egy pasi, aki túl gyenge jellem ahhoz hogy nem-et mondjon (egyedül talán az alkoholos befolyásoltság enyhíthet a dolgon, de akkor meg az a kérdés, miért a nő nélkül, vagy miért olyan helyre megy bulizni, ahogy tudja hogy rámásznának...)

akkor a másik csaj annyiban, hogy akit vinni lehet azt lehet, akit nem azt nem - márpedig a gyenge pasit igen

és a barátnő, aki vagy nem figyel eléggé kit választ és nagyon durván elvakítják az érzések, beleválaszt, vagy ő is úgy nyúlja le mástól a pasit (akkor meg mit vár)

vagy annyira unalmas/veszekedős/rosszindulatú/frigid stb. hogy a pasi kínjában menekül máshoz

vagy tegyük fel, ritka esetben nem hibás...

de akkor is, miért van az, hogy mindig a 3. személyt utálják szídják - és nem azt rúgják ki azonnal páros lábbal, aki megalázta, megcsalta őket - hanem mindenféle lányokra irigykednek, akik egyszer régen tetszettek a pasinak, vagy rámosolyogtak, vagy megcsókolták... régi exek és egyszeri kalandok?

2013. febr. 19. 22:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez így van. Nehéz 3.nak lenni, nagyon. Nagyon sok kitartást kívánok !!

És hogy miért...?

Magát hibáztatni? Ne viccelj. Az emberek túl gőgösek ehhez.

A párját aki megcsalta? Őt szereti, vagy legalábbis trófea.

Így hát marad a 3. ... Sajnos. Ez a legkönnyebb, tipikus bűnbak-szindróma. Ezt sajnos el kell fogadni, mert mindig is így volt és lesz. Tisztelet a kivételeknek.

2013. febr. 19. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Amikor engem megcsaltak, ne haragudj, de nem magamban kerestem a hibát. Én minden tőlem telhetőt megtettem érte és mégis megtette... Nemcsak a csajt utáltam a pasimat is nyilván. Nem téptem meg a lányt se, nem vertem meg a pasimat se, de ettől még nyilván utálhatom őket nem?

Meg különben is, mi lehet az az akkora hiba, amire azzal kell reagálni, hogy megcsal a gerinctelenje?? SEMMI! Szépen ott lehet hagyni a másikat, ha valami nem tetszik, vagy megbeszélni. Szóval épp, hogy ritkábban a megcsalt fél a hibás.

2013. febr. 19. 22:50
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem vagyok 3., hanem egy 2. szenvedő barátnője akit megcsaltak.

Hiába próbálom felnyitni a szemét hogy a pasi sem szent, szerinte mindenki más hibás, az összes lány aki elmegy a fiúja mellett az utcán, biztos flörtöl vele.

Kicsit nehéz vele, ahelyett hogy kidobta volna ezt az állatot, mindenféle bosszúkat tervel az ellen, akivel a tag csalta sőt, azok ellen is, akiről egyszer megemlítette a tag, hogy tetszenek neki külsőre szerencsétlenek.

2013. febr. 19. 22:52
 4/9 anonim ***** válasza:
1.vagyok. Értem. Ez tényleg nehéz, de jajj.... nem akarom bátnatni barátnődet, de ez nagyon kicsinyes dolog, amit tervez! attól NEKI, jobb lesz? Visszakapja a párját, a kapcsolatuk tisztaságát? Nem hiszem. Nem fogja ettől jobban érezni magát. Ez nagyon nem bölcs ötlet. Próbálj meg hatni rá, ha nehéz is!
2013. febr. 19. 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:
és a leirtak alapján a pasi elég szoknyapecérnek tűnik, a leges legnagyobb hibás ebben az esetben ő maga(a fiú) szerintem. van sok más eset is, de itt nekem úgy tűnik ő volt az,aki nem is való komoly kapcsolatra. jobb hogy most derült ez ki,mint később.de tudom,nagyon fájdalmas, ez vezeti a barátnődet arra hogy ilyen butaságokat akarjon csinálni, de talán lehiggad,segíts neki ahogy csak tudsz és nyugtatgasd..
2013. febr. 19. 22:59
 6/9 A kérdező kommentje:

Ez a nagy gond, hogy Isteníti a pasiját... nagyjából amennyi a történetből kiderült az hogy, hogy a srác valahogy kipréselt magából pár könnyet, eljátszotta a hattyú halálát, a barátnőm meg persze megbocsájtott neki.

Ismerem a pasit is, nem egy szent, szerintem félig sem bánta meg csak valahogy kificcent a dolog és kellett valamit mondani.

2013. febr. 19. 23:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert könnyebb a 3.-at szidni, mint beismerni magunknak a fájó igazságot - h a párunk nem olyan kedves és jó, mint hittük.

Próbálok nem beleesni ebbe a hibába, hanem a pasiban is igenis elismerni a rosszat... nem mindig a lányok a hibásak.

2013. febr. 19. 23:08
 8/9 anonim ***** válasza:
ez tényleg nem túl jó, h ilyen elvakult... ha meg megbocsát, akkor az ő döntése, de ne akarja a lányon bosszút állni... sajnos van amikor nem tudunk segteni a másikon,ha ennyire elvakult.. :SS
2013. febr. 19. 23:35
 9/9 anonim ***** válasza:
a betolakodo,nem véletlen került oda...
2013. aug. 26. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!