Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Náci a barátom? 16/l Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Náci a barátom? 16/l Kérlek olvasd el, nem hosszú

Figyelt kérdés

Az van hogy voltam a szobájában és ott volt egy régi puska az egyik falon fölakasztva, megkérdeztem hogy mi az azt mondta hogy a valami őse puskája aki a második világháborúban a don kanyarban szolgált és ott halt hősi halált amikor valami emberek mentett. meg hogy az apjától kapta 16 éves korában (most 17)

megkértem hogy vegye le de azt mondta hogy nem mert valami családi cucc és hogy a büszke az ősére, akkor most ő náci vagy mi??? Tényleg normális srác de ezt miért nem veszi le miért csinálja???

2013. aug. 25. 21:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
97%
Részvétem a barátodnak, hogy veled jár ^^
2013. aug. 25. 22:11
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Mikor találkozol vele, csinálj egy karlendítést, és mondd hangosan: "Sieg Heil!". Ha visszaköszön, akkor az.

Erre a kérdésre már én sem tudok mit mondani...

2013. aug. 25. 22:14
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, aki még emlékét is őrzi öseinek az csak nácifasisztaújnyilas lehet.
2013. aug. 25. 22:18
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem titokban egy náci csillgag póni
2013. aug. 25. 22:20
 25/32 JohniDaren ***** válasza:
92%

Nem tudom megjátszod-e, de ilyen hülye nem lehetsz!

Nekem is van a szobámban egy AK-47-es, lány vagyok és nem azért mert náci vagyok, henem mert egy jó baráttól kaptam és ő sokat jelentett nekem. (már meghalt :()

És ajánlom NE SZÓLJ BELE a barátod dolgaiba, mert nekem a helyében nem kéne ilyen barátnő.

2013. aug. 26. 10:28
 26/32 anonim ***** válasza:
91%
Neeee, neeeee. Ez nekem nagyon sok, ezt nem akarom elhinni. Ez nagyon fájt. Komolyan, ha nem ismerném a mai embereket, azt hinném, hogy ez kamu. Nagyon fárasztó lenne egy töri könyvet a kezedbe venni?
2013. aug. 27. 01:16
 27/32 anonim ***** válasza:
91%

Gyerekek,ez tuti kamu...

Egy ilyen srác nem állna szóba egy ilyen csajjal...Reméljük. "...és ott halt hősi halált amikor valami emberek mentett" Ez mi XDD Nem is idegelem itt magam töri szakosként... Sötétéjszaka

2013. aug. 28. 20:38
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Okos ember lehetsz.
2013. aug. 28. 20:41
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Téged sem az eszedért szeretnek.
2013. aug. 28. 20:49
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

Attól még, hogy nem náci, ízléstelen fegyvert tenni a lakásba.

A 16 (!) éves kérdezőt pedig nem kéne mindennek elhordani, mert feltett egy kérdést.

2013. aug. 28. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!