Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túllépett már a barátom az exén? (többi lent, bocsi, hogy hosszú)
Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt a barátommal. Nagyon imádom, és ő is engem. Előttem volt egy 3 éves kapcsolata, de a lány többszörösen is megcsalta, ezért vége lett. Miután vége lett a kapcsolatuknak, volt köztük még egy kis futó kaland. Aztán az is megszűnt. A párom számára ez a lány volt az első nagy szerelme. Régebben mesélt róla, és picit furcsáltam, hogy olyan sokat tudott róla beszélni. Ma a kézébe akadt egy szórólap, amin az a srác hirdetett akivel megcsalta a csaj. Erre azt mondta a párom, hogy: "Ő vette el a barátnőmet." Én csak pislogtam, hogy mivan. Beszéltünk erről, azt mondta, hogy nem érez semmit, és engem imád. És, hogy ő nem az exét hozta fel, hanem ezt a hülye srácot. De akkor is, miért hozta fel? Én rákérdeztem, hogy szerinte mi lenne, ha az exe egyszer odaállna elé, hogy na próbáljuk meg?! Akkor nemet mondana-e. Azt mondta persze. Szerintetek? Mi a véleményetek?2013. máj. 23. 20:15
1/7 anonim válasza:
szerintem túllépett. őt is meg lehet azért érteni, 3 évig együtt voltak...
2/7 anonim válasza:
Attól függ milyen hangsúlyal mondta,hogy "ő vette e".Ha csak úgy megemlítette nincs gond,de ha idegesen/szomorúan,stb...Hát akkor még lehet nem közömbös neki a dolog...
3/7 A kérdező kommentje:
Én megértem persze, csak fura volt számomra. Egyébként nyugodt hangulatban mondta, csak úgy megjegyezte.
2013. máj. 23. 20:29
4/7 anonim válasza:
Szerintem túllépett, de ettől függetlenül az élete, pontosabban a múltja része, a tüske nyomot hagyhatott. Szerintem nincs miért aggódnod.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a normális válaszokat :))))
2013. máj. 23. 20:53
6/7 anonim válasza:
2-es vagyok.Ha csak úgy mondta nincs gond.Én is volt,hogy már mondtam a férjemnek,hogy na erre a tehénre cseréltek le annó,amikor facebookon belefutottam exnek egy közös képébe az új nőjével..Jót röhögtünk rajta és kész.
7/7 A kérdező kommentje:
értem. nagyon szépen köszönöm :)
2013. máj. 26. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!