Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha felkeresne az exetek?
Tételezzük fel, hogy békében váltatok el, és szakítás után 1 év múlva felkeres,de addig 1x sem beszéltetek, hogy megbánta a szakítást. Mit tennétek?
1. válaszolnék neki
2. nem írnék semmit
3. leüvölteném a fejét
4. lehet újrakezdeném ha úgy alakul...
Én sokáig vissza akartam kapni de nem akart visszajönni. Aztán nemrég megkeresett, hogy mégis kezdjük újra. De akkor már én nem akartam. Elkésett, van más..
Ezen annyira besértődött, hogy letiltott mindenhonnan. :O Megjegyzem ő dobott engem, úgyhogy nem tudom min van felháborodva talán fáj neki, sérti az egoját hogy én találtam mást ő pedig még nem meg persze az is tetszett volna neki, ha fél év elteltével még mindig utána sírdogálok. Volt pár hónap amikor így volt, akkor magasról tojt rám. Most kellenék?! Elb*szta..így járt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!