Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek ha felkeresne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha felkeresne az exetek?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy békében váltatok el, és szakítás után 1 év múlva felkeres,de addig 1x sem beszéltetek, hogy megbánta a szakítást. Mit tennétek?

1. válaszolnék neki

2. nem írnék semmit

3. leüvölteném a fejét

4. lehet újrakezdeném ha úgy alakul...

2013. aug. 24. 10:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

hát nekem már lassan egy éve, hogy szakított velem az exem, de rohadtul örülnék neki, ha felkeresne

mondjuk jelenleg nem vagyunk túl nagy békességben

2013. aug. 24. 10:42
 2/12 anonim ***** válasza:
4
2013. aug. 24. 10:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Más alternatíva van még?
2013. aug. 24. 11:13
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
válaszolnék neki 2 mondatban hogy adja vissza a cuccaimat, valamint vegyen már magának új táskát és ne abban a szakadt sz..rban flangáljon amit még én adtam neki évekkel ezelőtt, pláne ne készítsen benne ölelkezős képeket az új nőjével. + megkérném hogy ne írjon többet.
2013. aug. 24. 11:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Normális légy vele, de ha egyszer szétmentetek, mert nem volt jó, akkor szerintem felesleges újra kezdeni, kivéve, ha mindketten sokat változtatok. Egy év alatt lehet változni, de ha azért nyitsz felé, mert nincs senki más, azt ne tedd, tudod, h régen nem működött, és nem hiába tűnt el az életedből.
2013. aug. 24. 11:50
 6/12 anonim válasza:
1%
Légpuska a fészerből, 1 golyó 1 esély bumm a fülbe
2013. aug. 24. 17:08
 7/12 anonim ***** válasza:
válaszolnék neki beszélhetnénk de már nem kezdeném újra mert kiad kiábrándultam belőle hónapokig amúgy a 4es volt jellemző de elmúlt már max barátság ami elképzelhető de jelenleg megint nagyon rossz a viszonyunk szóval arra sincs sok esély hogy egyaltalan beszéljünk még valaha de nem is bánom legalább nem idegesítem magam rajta
2013. aug. 24. 17:08
 8/12 JohniDaren ***** válasza:
Nem azért haragszom rá, mert szakított, hanem azért ahogy szakított. Régebben 3.-at választottam volna, de már nem haragszom rá. Ezért 1.
2013. aug. 25. 10:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi kb normalis kapcsolatban maradtunk, 1-2-3 honaponta irunk 1-2 szót hogy ki hogy van. De nem kezdeném újra, a bizalom már elúszott...

de én az 1. valasztanam.

2013. aug. 25. 10:16
 10/12 Emberek ***** válasza:
én mindenképpen válaszolnék neki, ha van valakim ha nincs. azért mert szakítottunk nem kell taplónak lenni a másikkal
2013. aug. 25. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!