Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy 40 es pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 40 es pasi összejönne egy 20 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki irtóra bejön nekem. Szerintem neki is tetszhetem. A beszédéből az vettem ki.Mindig dicsérget,mondta ,hogy tetszem neki,olyan aranyos.Mondta ,h jó ha ott vagyok vele.Nagyon tetszik.Szeretnęk vele összejönni komolyabban.Hogy mondjam meg neki???

2013. aug. 23. 13:09
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet h ő már hívott el h igyunk meg valamit csak elutasítottammert nem tudtam mennyire gondolja komolyan a dolgot csak útközben belészerettem. Szeretnék vele komolyabbat is nem csak a szex. Jó nyilván az is lesz idővel . Szerinted hogy hívjam el én is őt?? Nagyon félek a válaszától.
2013. aug. 23. 14:10
 22/47 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz dolog,mi lenne ha főznél vagy sütnél neki valamit és meglepnéd vele?Szerintem először neki kellene kezdeményezni,de lehet hogy Ő is bizonytalan ,hiszen Te még nagyon fiatal vagy.Biztos, hogy nem csak egy fellángolás ez nálad?Fiatalabb férfival könnyebb dolgod lenne...
2013. aug. 23. 14:16
 23/47 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék fiatalabbat. Csak őt.
2013. aug. 23. 14:18
 24/47 A kérdező kommentje:
Nem fellángolás
2013. aug. 23. 14:19
 25/47 anonim ***** válasza:
Akkor viszont vesd be a nőiességed,azt be szokott jönni...
2013. aug. 23. 14:20
 26/47 A kérdező kommentje:
Jó de hogy?? Hogy utalgassak rá h bejön nekem?? Sose kezdeményeztem még. Vmi olyat kéne ami nem túll nyomulós dé rájön h tetszik nekem??
2013. aug. 23. 14:22
 27/47 anonim ***** válasza:
Ha beszélgettek akkor mond neki,hogy a korosztályodban mennyire komolytalanok még a férfiak,és Te inkább az idősebb férfiakhoz vonzódsz.Ha igazi férfi akkor kezdeményezni fog szerintem,végül is Te is felnőtt nő vagy már,aztán ne utasítsd vissza.Azért mondtam ,hogy ez a kapcsolat a szexel fog elkezdődni vagy sehogy,nem arra gondoltam ,hogy szexkapcsolat lesz.Utána már minden könnyebb lenne.
2013. aug. 23. 14:29
 28/47 A kérdező kommentje:
Köszi adhatsz még tippet
2013. aug. 23. 14:32
 29/47 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg,hogy mint nő bejössz-e neki.Ugye nem Ő az első férfi az életedben?Szóval valamennyire azért tapasztalt vagy ugye?Vedd fel a legmerészebb ruhádat amikor vele vagy,arra a férfiak fantáziája mindjárt beindul..
2013. aug. 23. 14:53
 30/47 A kérdező kommentje:
Sajnos csak buszon találkozunk . Ott nyilván nem veszem le neki
2013. aug. 23. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!