Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 40 es pasi összejönne egy 20 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki irtóra bejön nekem. Szerintem neki is tetszhetem. A beszédéből az vettem ki.Mindig dicsérget,mondta ,hogy tetszem neki,olyan aranyos.Mondta ,h jó ha ott vagyok vele.Nagyon tetszik.Szeretnęk vele összejönni komolyabban.Hogy mondjam meg neki???2013. aug. 23. 13:09
11/47 A kérdező kommentje:
Utolsó én se akarok még gyereeket
2013. aug. 23. 13:43
12/47 anonim válasza:
Nem most gondoltam,vagy csak alkalmi kapcsolatot akarsz?Hosszabb távon nem fog ez működni,annyira más korosztály vagytok.Persze neki nagyon is imponálna egy 20 éves lány.Sok idősebb férfi álma ez.
13/47 A kérdező kommentje:
Nem alkalmi kapcsolatot akarok olyanba már volt részem sajnos meg is bántam. Komolyat szeretnék.
2013. aug. 23. 13:47
14/47 anonim válasza:
Az se mindegy ,hogy 41 vagy 49...Hány éves?
15/47 anonim válasza:
Elvált férfi,vagy mindig egyedül élt?
16/47 A kérdező kommentje:
Egyedüli 44 körüli lehet,albérletbe lakik,egy lánya van aki már elköltözött tőle a barátjához
2013. aug. 23. 13:52
17/47 A kérdező kommentje:
Elvált bocsi
2013. aug. 23. 13:52
18/47 anonim válasza:
Hát végül is Te tudod,ha neked nem lenne ciki a barátaid előtt mutatkozni vele és valóban felvállalod akkor végül is a szerelem nincs korhoz kötve.Nem lehet,hogy félreérteted és csak mint barátra tekint rád?
19/47 A kérdező kommentje:
Szerintem ha barátként tekintene rám,akkor nem tudom h mondana e ilyet h tetszem neki,meg csinos ,meg szép vagyok. Meg jó ha ott vagyok vele. Ezek jelenthetnek valamit??
2013. aug. 23. 14:00
20/47 anonim válasza:
Bizonyára igen,egyébként még nem kezdeményezett úgy ahogy egy férfi szokott?Mond neki,hogy Ő is szimpatikus számodra és szívesen megismernéd közelebbről is.Neki ebből már kapcsolnia kell,nyilván ne számíts tőle hosszú udvarlásra,de például a szex összehozhatna titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!