Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a párom, mert néma lettem!?
Ez a szörnyűség előtt nagyon jól megvoltunk együtt, a közös jövőt tervezgettük, de amióta elszakadt a hangszálam nem is láttam őt! Nem értem. Ugyan az az ember vagyok mint előtte, csak hangok nélkül. :( Ti mit tettetek volna?
19/L
Lehet, hogy megmondókapitány vagyok. Nem vagyok prototípus, csak láttam ezt-azt. Egyébként 30-on túl vagyok.
Ha érdekel, egy olyan lánnyal járok, akit a legtöbb itt válaszoló herceglovag csakabelsőszámít emberke bottal se piszkálna. Kicsit husi, no. Amikor elkezdett még husibb lenni, akkor mondtam neki, hogy azért ezt mégse kéne. Értelmes, vette a lapot. Ő is van amit változtat rajtam, vagy inkább nem enged, hogy rossz felé változzak.
Mondjuk akinek a komoly kapcsolat kimerül a 2 hónapban, a szerelem meg abban, hogy áll a cerka, annak nehéz megítélni ezeket a dolgokat. Szerintem viszont egy adott kor felett az ember nem hülyíti a másikat, legalábbis nem tisztességes. 20 fölött olyannal járni, akit nem tudsz magad mellett 50 évig elképzelni (tehát biztosan ki fogod rúgni előbb-utóbb), az szerintem oltári nagy önző és szemét kibaxás a másikkal. Mert addig ő legalább kereshetett volna magának valakit, így meg elvettél X évet az életéből.
Szerintem ha a kérdező barátja megijedt ettől az új állapottól, az nem a barát hibája és nem is a kérdezőé. Vajon a barátnak meddig kellett volna húzni-nyúzni a dolgot? Még egy évig? Kettőig? Aztán valami mondvacsinált kifogással lelépni? Szerintem meg a kérdezőnek így van esélye megtalálni akár itt a gyakorikérdések sok szentje közt azt a pasit, aki már ezen állapot ismeretében mondja azt, hogy bevállalom azt a bizonyos 50 évet.
16-os én tényleg maradtam volna :)
Sajnos sokkal rosszabbak mellett is maradtam,olyanoknál,ahol hibás is volt az illető,nem pedig önhibáján kívül,mint itt.
Szóval csak az mondja azt, hogy a néma lánnyal együtt kell maradni, aki amúgy bevállalna az egész életére egy néma lányt. Na? Jelentkező?
- 16-os én 30 pluszosan írtam amit írtam, sok éves kapcsolatok ismeretében. Családtagokat sem hagytam magukra betegen, a párommal sem tenném. A lányt nem ismerem, fotóját nem láttam. Nem is biztos hogy kijönnénk vagy szeretne ilyen korkülönbséget. A kommunikációt meg tudnánk oldani.
Alapvetoen nem volt szep a "parodtol", de valahol ot is meg kell erteni...neki is fel kell dolgozni egy ilyen esetet...mindenesetre en remelem felkeres es a bocsanatodert esedezik majd!
Nem lehet helyreallitani a hangszalagokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!