Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagyott a párom, mert néma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a párom, mert néma lettem!?

Figyelt kérdés

Ez a szörnyűség előtt nagyon jól megvoltunk együtt, a közös jövőt tervezgettük, de amióta elszakadt a hangszálam nem is láttam őt! Nem értem. Ugyan az az ember vagyok mint előtte, csak hangok nélkül. :( Ti mit tettetek volna?

19/L

2013. aug. 22. 16:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Maradtam volna veled.

Ez nem olyan ok,ami miatt elhagynék bárkit is.

Egyszer volt már itt egy ilyen lány,őt is elhagyták szegényt :(

2013. aug. 22. 16:32
 12/28 anonim ***** válasza:
47%
Én elvettelek volna feleségül..este ha veszekszünk,csak lekapcsolom a villanyt s egyből vége van.
2013. aug. 22. 16:41
 13/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Megpróbálom megkeresni. Jó lenne beszélgetni vele!

2013. aug. 22. 16:42
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy keresd. Találj inkább jobb embert.
2013. aug. 22. 16:43
 15/28 anonim ***** válasza:
Azért meg lehet őt is érteni, a párodat. Amúgy meg ha igaz, a kérdés, akkor nincs kedvem pszichológiailag megvizsgálni ezt az esetet.
2013. aug. 22. 16:48
 16/28 anonim ***** válasza:
55%

Azta, mennyi nemeslelkű lovag! Fogadjunk, egy se több 15 évesnél, egynek se volt hosszabb kapcsolata 2 évnél.

Az a rohadt nagy fájdalmas harci helyzet, hogy a világ nem így megy. Szarul hangzik, de sajnos egy életre összekötni a sorsunkat valakivel az nem úgy megy, hogy na most már akármi van, együtt vagyunk és passz. Ha jelentős változás áll be a másikkal kapcsolatban (pl elkezd inni, elkezdi szerencsejátékra elverni a pénzt, ha levágják a fél karját vagy pl elviselhetetlenül büdös lesz vagy esetleg AIDS-es), akkor sajna át kell gondolni, hogy belefér-e a dolog. Van, akinek nem fér bele.

Ez egy zagyva hollywoodi maszlag, hogy valaki ugyanaz marad vakon, némán, lebénulva, büdösen, ittasan és akárhogy. Sajnos nem. Persze aki önhibáján kívül lesz mondjuk rokkant és nem azért, mert direkt feküdt a vonat alá, vagy aki erőszak miatt lesz AIDS-es nem pedig megcsalás miatt, azt nagyon sajnáljuk, és úgy gondoljuk, hogy ha már a sors ge_ci volt, akkor legalább a párjának kompenzálnia kéne.

De már bocs. A párjának miért kell a sorsot kompenzálnia? Aki nem jönne össze mondjuk egy vak lánnyal, annak együtt kell maradnia vele csak azért mert menet közben vakult meg? Aki nem akar lebénult fiút, annak együtt kell maradnia azért, mert menet közben bénult le?

Szóval csak az mondja azt, hogy a néma lánnyal együtt kell maradni, aki amúgy bevállalna az egész életére egy néma lányt. Na? Jelentkező?

2013. aug. 22. 16:55
 17/28 anonim ***** válasza:
68%
Én bevállalnám egy életre a néma társat! :) Igen, én ilyen hülye vagyok... 22f. :)
2013. aug. 22. 17:00
 18/28 A kérdező kommentje:
16#- Köszönöm a válaszod, bár nem értek veled egyet! :)
2013. aug. 22. 17:05
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
16-os. nagy megmondókapitány vagy. elmúltál 20 és azt hiszed te vagy a prototípus. ha majd mindenki ilyen "idős" lesz mint te , ők is hozzád hasonlóan fognak gondolkodni.
2013. aug. 22. 17:11
 20/28 anonim ***** válasza:
80%
16-osnak teljes mértékben igaza van. Itt mindenki áltatja szegény lányt, ő együtt maradt volna vele bla bla, de kérdezem mennyi ideig? Azért a kérdező is megváltozott volna a lelkivilága, azáltal, hogy senkivel se tud beszédben kommunikálni, csak írásban. Ha el kell neki mennie ügyet intézni, akkor ki fog vele menni? Ha kórházba megy akkor ki fog vele menni? Nagyon kevés olyan pasi van, aki egy életre ilyen lány mellett maradna szerintem. Mert a világ tényleg nem így működik, ahogy sokak fejében van. Eleve a kérdezőnek nehéz lesz munkát is találnia.
2013. aug. 22. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!