Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Lent minden van.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Lent minden van.

Figyelt kérdés
van egy lány aki nekem bejön és hát szeretem ő is engem mondta és tudom hogy hogy érez de van egy éves kapcsolata érdekelne hogy szeret engem is meg a barátját is. a barátja egy f**** egyszer már majdnem megütötte de azt mondta szereti de nem hiszem hogy ilyen sok hazugság nem elég hogy kidobja.. szerintetek összejöhetünk tapasztalat ha van jo lenne. F17

2013. aug. 22. 03:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem nagyon talon helyzetnek tűnik. Volt már velem ilyesmi eset csak én amikor megtudtam h megütötte megvertem. És nem hogy őt dobta volna hanem engem és ment oda pátyolgatni. Ha ezek után nem dobta akkor kérd meg rá SZEMÉLYESEN, hogy szakítson mert te szereted blablabla. Nekem nem jött össze neked viszont szurkolok :)
2013. aug. 22. 03:22
 2/4 anonim ***** válasza:
27%
Azt hittem, lent minden van, de csak egy 3 soros szöveget találtam.
2013. aug. 22. 03:29
 3/4 anonim válasza:
A szerelem vak. Van egy hasonló szituációban levő hölgy ismerősöm, és csak 2 év után tudta kidobni a fiút, aki megütötte többször is. Ingázni sosem jó, de akár jól is kijöhetsz belőle Ehhez viszont le kell tenned valamit az asztalra, azaz harcolnod kell érte és nem szabad meghunyászkodnod. Sok szerencsét hozzá!
2013. aug. 22. 04:22
 4/4 A kérdező kommentje:
szar érzés látni hogy vele van és szerintem mellettem boldogabb lenne
2013. aug. 22. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!