Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat számít 1,5 év korkülönbség?
Figyelt kérdés
A fiú 13,5 éves, a lány pedig 15. Szerintetek ez döntő szerepet tölt be a kapcsolatban?2013. aug. 21. 22:03
2/5 anonim válasza:
Ilyen korban még igen, de mondjuk 17,5 éves fiú és 19 lány már nem annyira.
3/5 anonim válasza:
ilyenkor igen
az én időmben a 15 éves lányok(már akik jól néztek ki)amerikai focista hátvéd alkatú srácokkal vagy 20 éves egyetemistákkal kavartak
4/5 anonim válasza:
Ez egyén függő.
Ismertem olyan srácot,aki 14 évesen jött össze 19 éves lánnyal (nem rondával) és nem mentek szét.
5/5 sünii^^ válasza:
Köztünk is 1,5 év van a barátommal az én javamra :D én 17 vagyok . Ha érett a gondolkodása miért ne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!