Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a korkülönbség?
Figyelt kérdés
sziasztok!
nálatok kb. mennyi a korkülönbség ami megengedett (a megengedettet ti határozzátok meg) felfelé illetve lefelé?
ha lehet kor és nemet is írjatok köszi :)
2013. aug. 21. 00:26
2/10 anonim válasza:
Az elsőnek: ez mitől akkora facepalm?
4/10 anonim válasza:
Nalam fiatalabb kizarva,idosebb meg min 1 ev max 5-6ev
17L
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat bár az elsőt nem igazán értem:)
2013. aug. 21. 00:42
6/10 anonim válasza:
Én eddig úgy voltam vele, hogy 22-28, de most egy 19 évesbe szerettem bele, és nem tudok ellene mit tenni. :)
23/L
7/10 anonim válasza:
#2:"a megengedettet ti határozzátok meg"
Ez a rész a facepalm.
Nem is az ükapám szabja meg.
8/10 anonim válasza:
#7:
Na oké, de olyan mondjuk lehet, hogy az apja ilyet szól, hogyaszondja:
"Lányom, nem járhatsz nálad 10 évvel idősebb sráccal b*zdmeg!"
Szóval kicsit jogos a kitétel.
9/10 A kérdező kommentje:
#1 csak azért írtam oda hogy az ilyen retardáltak mint te-csak rá kell nézni a nevedre- beleköthessenek. Amúgy meg azért hogy ne lehessen félreérteni mert ha van egyfajta erkölcsi normája a környezetedben élőknek pl.: Hefner bácsi akit huszonéves khmmm vesznek körül akkor az már eltéríthet önmagadtol valamenyire. De ha már voltál olyan kedves és elolvastad a kérdést akkor válaszolhattál volna is. Ne vedd magadra ha nem lennének hozzád hasonlóak nem lenne kin nevetni.
2013. aug. 21. 01:00
10/10 anonim válasza:
7,5 év van köztem és párom között
én 24 ő 32 éves
Sose kezdtem tőlem fiatalabbal illetve a felső korhatár 9 évvel lehet tőlem idősebb max. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!