Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség kérdés?

Figyelt kérdés

Én 18F vagyok, Ő 14L. Sajnos sose ment igazán az ismerkedés lányok terén és most végre találtam egy normálisat, viszont aggaszt a korkülönbség.

Az a problémám a mai lányokkal hogy a legtöbb a pénzre és a külsőre megy, amivel nem tudok és ami azt illeti nem is akarok lépést tartani. Ha konditerembe járnék és ész nélkül költeném apuci pénzét, több mint valószínű hogy a lányok nem magamért szeretnének... mindegy, ezt hosszú lenne elmagyarázni.

Kösz a segítséget.

2013. aug. 19. 19:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Szóval mert képtelen vagy a korodbelieknél sikereket elérni, ezért naiv kislányokkal kezdesz. Grat.
2013. aug. 19. 19:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Sok, ne légy retardált.
2013. aug. 19. 19:44
 3/12 anonim ***** válasza:
10%
Első hatalmas f_szság amit írsz
2013. aug. 19. 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy ő 14.Ha idősebbek lennétek nem lenne olyan gond de ő most még csak egy kislány.

Ha jól ki is jöttök nem nagyon lesz ennek jövője hiszen teljesen mást várnátok el egymástól.

Inkább hagyd,hogy még gyerek legyen egy kicsit:)

16/l

2013. aug. 19. 19:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen, nos mint már írtam, szerintem is elég nagy a korkülönbség... de a mai világban már minden megengedett és elnézhető... Én inkább azoknak a felszínes p***áknak gratulálnék akiket a műanyaggyárban fröccsentenek. De azért ítélj el...
2013. aug. 19. 19:48
 6/12 anonim ***** válasza:

El is ítéllek, nyugi.

Viszont egyszerre nem csak egy ember tudok elítélni, szóval nekik is jut.

2013. aug. 19. 19:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Mindegy akkor, nem lesz semmi. Kösz a válaszokat.
2013. aug. 19. 19:49
 8/12 anonim ***** válasza:
ha nagyon tetszel a lánynak ne dobd el nem sok az a különbség
2013. aug. 19. 19:51
 9/12 anonim ***** válasza:
ha teneked is kell ö meg neki is te akkor nem hagyd elmenni!!! nem sok az a pár év... ne hallgass másokra ne ők irányítsanak téged te irányítsd magad!!! ha ö akar téged és te is öt akkor nincs semmi akadálya annak hogy együtt legyetek!! :)
2013. aug. 19. 19:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Ezt mos nekem írtad?

Ki mondta,hogy elítéllek?

Én nem írtam ilyet:/

Egyáltalán te mi alapján ítélsz meg engem amikor nem is ismersz.

Én is gyűlölöm az ilyen lányokat és,hogy már lassan a korom miatt velük azonosítanak engem(persze csak addig amíg meg nem ismertek vagy amíg nem láttak rólam képet)

De most komolyan szerinted egy 14 éves kislány mit tudna csinálni egy 18 éves nagykorú sráccal.Szerintem ilyen korban még nem érett hozzá akármit mond.Minden lány álmodozik pasiról meg minden de később megbánja.Kivéve ha tudsz rá akár 2 évet is várni,mert ha igen akkor én is támogatlak de ha nem,akkor hagyd békén.Had élvezze a gyerekkora utolsó 1-2 évét,mert később már nem lesz erre lehetősége..

16/l

2013. aug. 19. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!