Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbség kérdés?
Figyelt kérdés
Én 18F vagyok, Ő 14L. Sajnos sose ment igazán az ismerkedés lányok terén és most végre találtam egy normálisat, viszont aggaszt a korkülönbség.
Az a problémám a mai lányokkal hogy a legtöbb a pénzre és a külsőre megy, amivel nem tudok és ami azt illeti nem is akarok lépést tartani. Ha konditerembe járnék és ész nélkül költeném apuci pénzét, több mint valószínű hogy a lányok nem magamért szeretnének... mindegy, ezt hosszú lenne elmagyarázni.
Kösz a segítséget.
2013. aug. 19. 19:37
11/12 anonim válasza:
Figyelj! Ha találtál egy rendes lányt ne hagyd ,hogy elmenjen. Nem sok ez a korkülönbség, csak most annak tűnik,de nem az. Ez pont jó. Azt, hogy a pénzedre hajt e könnyen kiderítheted. Mondd azt neki hogy nem vagy valami anyagias,és a családod sem az- még ha ez nem is tükrözi a valóságot. Ha ezek után is veled marad,biztos nem a pénzedre hajt. Amúgy nálam éppen ez helyzet, ugyanez a korkülönbség, most leszek 15 éves, csak nálunk a távolság játszik közre, legalábbis én így tudom..
12/12 Merovingii válasza:
ÓÓÓÓ gyerekek hagyjuk már ezt a negativitást ! Faszt fikázzátok a srácot !? Kiváncsi lennék hogy akik ide írtak , azoknak a szüleinél mennyi a korkülönbség ? !!!
Akkor ők is retardáltak ?
Amugymeg nem gáz , hogy hány éves a csajod , amilyen szakítottál , olyat szagolsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!