Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A parom es en sem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom es en sem vagyok szent, ebbol mi sulhet ki? /L

Figyelt kérdés
Sajnos regen en nagyon pasi falo voltam fiatal es meggondolatlan. de mikor elkerultem mashova megvaltoztam pozitiv iranyba viszont a lakhelyemen meg mindig terjengnek mar 5 ev multan is pletykak rolam....szegyenlem de az a multam lezartam. az emberek utalnak. a falumbol senkivel nem beszeltem viszont fel evig probalkozott nalam egy nofalo.... itthon mondtak ovakodjak tole. de hat mivel olyan vagyok h csokonyos ezert csak lett belole valami. persze nem fekudtem le vele, igy erdekesebb lettem szamara, megakart ismerni. komolyabb is lett belole es csaladjanak bemutatott boldog vagyok vele. jo hatassal van ram, nagyon rendes ember de az zavar h akarhova megyunk olyan kisugarzasa es kinezete van hogy a nok egybol raakadnak. de viszont enis kb ilyen tulajdonsagokkal rendelkezem igy ot is zavarja... nehez benne bizni sok no megvolt neki es sajnos tudom is hogy kik mindenki ismer mindenkit ebben a faluban. ...es hat nehez elhinni hogy szeret azok utan amiket pletykalnak rolam. szemetseg mert fele nem igaz, de mar regen volt. szoval aki volt mar igy kapcsolatban hogy mindket felnek eleg zavaros eloelete volt az irjon mar tanacsot hogyan kezeljem a feltekeny gondolataimat..... ?kimeljetek a negativ szavaktol, hogy r**anc vagyok stb sose csalnam meg nem dobnam el azokat a dolgokat amiket egyutt epitettunk fel nehany oraert cserebe. de o viszont kicsit lazabb ilyen teren..... ettol felek...

2013. aug. 18. 21:38
 1/1 anonim ***** válasza:
hát nincs mit tenni, el kell hinned neki, h nem csal meg, de azért figyeld a jeleket!! ha féltékeny vagy, akk gondolj arra, h ő is ugyanezt érzi! :S
2013. aug. 19. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!