Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haver csaja szent és érinthetetlen?
Nem a legjobb barátom kb 3-4 éve ismerem, sokat segítettünk egyetemi évek alatt egymásnak de kb egyetem útán havi 2-3 alkalommal futunk csak össze. Rá lehet (illik) ilyenkor mozdulni a csajra ?
A válaszadók között egy Ferrari 458 sportkocsit sorsolunk ki közjegyző jelenléte nélkül.
Ha együtt vannak akkor feltétlenül! Nem csak az övé, hanem alapból akit le tudsz választani a barátjáról, nem éri meg mert rólad is ugyanúgy leszedi majd valaki.
Ha már nincsenek együtt, szerintem akkor se túl sportszerű. Döntsd el hogy mi a fontosabb, a csaj vagy a haver, mert a kettő együtt szerintem nem megy.
Eleve egy foglalt lányra illetlenség / butaság / értelmetlen "ráhajtani", mert vedd tudomásul, hogy van párja, és kész.
Az, hogy jelen példában az illető lány párja egy haver, az csak még jobban rondít a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!