Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy baj, ha belezúgtam egy olyan fiú osztálytársamba, akinek még csak a száma sincs meg?
Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy lehet h. a barátnőmnek is tetszik!
SOS Segítsetek!!!
2013. jan. 16. 18:42
1/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tegyek!
2013. jan. 16. 18:44
2/13 anonim válasza:
és összeomlik a világ, mert nincs meg a száma?
3/13 Emberek válasza:
nem nem gáz.. add meg neki a saját számod, akkor venni fogja a lapot :)
4/13 anonim válasza:
Tehát csak olyanba lehet elméletileg belezúgni, akinek megvan a száma? Ezt elszúrtam én eddig mindig előbb zúgtam bele valakibe és utána kértem el a számát :-(
5/13 A kérdező kommentje:
Nem így értettem a számot!
2013. jan. 16. 19:48
6/13 anonim válasza:
Hát akkor mégis hogy érted a számot? :D Ha félreértelmezhetően írod le a kérdést, nem fogunk tudni segíteni...
7/13 anonim válasza:
Szerintem úgy értette a kérdező, hogy "még csak a száma sincs meg". Tehát nem nagyon ismeri.
8/13 anonim válasza:
Egyszerű..ott az egymillió tinimagazin! Amúgy a telefonszám elkérésére tuti tippem van:) Egy barátnőm úgy szereztem meg a kiszemelt fiú számát, hogy a Facebookon kiírta, hogy lájk és megy. (milyennek tertalak? meg ilyen kérdések) Az egyik kérdés ez volt "Felhívnálak?" a fiú lájkolta, ő mag odaírta, hogy nem, mivel nincs meg a számod, erre a fiú megadta neki :)
9/13 A kérdező kommentje:
Nem facebookos!!!
2013. jan. 17. 18:04
10/13 anonim válasza:
Amúgy nem lövünk házi nyúlra, de ez csak egy tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!