Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátomat, de nem tud jól csókolni. Mit csinálhatnék?
Figyelt kérdés
Elmondani nem fogom neki, mert az szerintem nagyon nagy parasztság, és nem lennék képes rá. Egyébként nagyon nagyon imádom, és ilyenért nem tudnám elhagyni, de azért mégis jó lenne hogyha élvezném a dolgot... Tudok tenni valamit, hogy jobban csókoljon?2013. aug. 18. 19:40
11/13 anonim válasza:
10-es ...Elég sokféleképpen lehet rosszul csókolni sajnos...
-Ha túl nagyra nyitja a száját és szinte bekapja az egész fejed
-Ha túl nyálas
-Ha túl száraz
-Ha "szájzárat kapott"
-Ha úgy pörgeti a nyelvét, mint egy mosógép és nem tudod követni
-Ha hegyes a nyelve és bökdös,szúrkál vele.
-Ha nem bírja átdugni a nyelvét
-Ha átdugja, de úgy hogy megfulladsz
Mondjam még?
Kérdező!
Ne hallgass rájuk! Nem kell elmondanod neki, hogy rosszul csókol, hanem mond azt, hogy megmutatod neki, hogy te, hogy szereted a legjobban!Szerintem ez így egyáltalán nem sértő.
21L
12/13 A kérdező kommentje:
utolsó: nagyon nevettem a megfogalmazásaidon:D:D
egyébként szerintem is ezt fogom csinálni, köszönöm:)
2013. aug. 18. 20:42
13/13 anonim válasza:
"-Ha hegyes a nyelve és bökdös,szúrkál vele.
-Ha nem bírja átdugni a nyelvét "
wtf??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!